Rörig bröllopsdag

God kväll ute i kalla sverige!

Det var ett tag sedan jag skrev sist och jag ber om ursökt för det men jag har hamnat i en väldigt stressig period just nu på jobbet. Som ni vet så bakar jag skorpor och är ansvarig över dessa. Nu innan ju har det bokstavligt talat regnat in skorpbeställningar och jag är den enda som bakar skorporna så det är något ofantligt stressigt just nu. Jag har 5 ställen som väntar på skorpor och kanske 3 av dessa är riktigt stora beställningar. Jag känner att jag just nu inte gör annat än bakar skorpor och börjar bli lite sliten. Tyvärr är det bara att bita i det sura äpplet och fortsätta vidare för visst är det kul att de är så populära men visst kan det bli lite för mycket av det goda också.

I natt tex så vaknade jag av att jag började tänka på hur jag skulle hinna baka alla skorpor så alla kunder blir nöjda, jag har även idag nu på kvällen försökt att planera hur jag ska baka skorporna under dagarna men det är inte det lättaste, hoppas allt löser sig snart. Jag vet inte när jag hade en riktig lunchrast senast. När jag väl tar mig tid så kan jag bara få i mig ett par tuggor för sedan blir jag så stressad att jag inte ska hinna att jag tappar matlusten. Oftast hinns det bara ätas en smörgås eller liknande i farten, inte bra inte!.

Inte nog med det så försöker jag träna så bra jag kan efter jobbet. Blev ju träning i måndags och egentligen idag med men eftersom jag och andy har bröllsopadag idag så ville vi bara vara hemma med varandra. Vi firar 3 år idag som gifta och vi är inne på vårt 8:de år tillsammans, det är inte klokt vad tiden går fort!!. Så idag har vi bara varit hemma och tagit det lugnt vilket behövdes för igår direkt efter jobbet gick vi till vår gamla lägenhet och städade lite. Jag har som sagt tusen saker att göra och det blir inte mycket vila här inte vilket märks både fysiskt och psykiskt men förhoppningsvis vänder det snart.

Imorn blir det jobb, jobb och åter jobb. Om jag hinner kanske jag tränar på något sett här på hemmaplan menden som lever får se. Nu är det dags att krama kudden så jag får lite sömn, ska bli sååååå skönt!!!

natti natti!!


Det är dessa jag bakar, bakar, bakar och åter bakar jämt jämt och åter igen jämt!. Snacka om att jag är proffs på dom nu :P. Dessa är saffran/mandelNamn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:TrackbackNamn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0