Ursäkta mig...

men jag har haft fullt upp de sista 2 veckorna att jag inte haft tid att överhuvudtaget blogga, knappt något annat heller. Idag direkt efter jobbet åkte vi på ännu en husvisning då det förra inte alls föll i vår smak. Denna gång ett MYCKET större hus på 135 kvm och hela 7 rum!. Det låg i ett jättefint barnvänligt område med många liknande hus bredvid. En liten tomt med plats för att odla lite och en stor altan. Jag hoppas verkligen vi kan köpa det huset för där skulle jag kunna bo i MÅNGA år då man verkligen kan expandera i det om man säger så haha.



Ska jag vara riktigt ärlig så har det blivit dåligt med träning i veckan och det beror helt på att jag har så roligt med att både jobba, leta hus, plugga på körkortet etc att nu känns det verkligen som att jag är på G. Mitt liv har stått så still bra länge nu att jag vill att allt ska hända på en och samma gång. Det vet jag ju att inte går men jag mår så bra nu!. Jag ska försöka lägga träningen till helgerna så jag kan fixa med andra saker i veckorna dvs husvisningar, jobb etc.

Inte nog med det så fick vi andys handledartillstånd idag så nu har vi alla godkänanden och papper för att få övningsköra och vad passade bättre än att åka på sin första övningskörningsrunda!. Det blev på en enskild väg mot en gård, en smal lite krokig väg och det gick såååå bra!. Det kom tom lite hinder i form av gångare med två hundar som gick mitt i vägen och lungt och sansat åkte jag förbi dom, utan att köra på dom! det är ju alltid ett plus haha!. Har tom hunnit backa för första gången och det var lite läskigt då en bil är väldigt stor och klumpig för lilla mig som säkert ser ut som en liten pygme i bilen haha!.

Hoppas ni förstår att jag inte haft tid att blogga och jag ska försöka uppdatera oftare!.

Jobbet går annars strålande. Har börjat komma igång med skorpbakningen igen på alvar efter semestern och har redan 3 beställningar som jag ska baka till, en stor och två lite mindre. Våra kunder börjar sakta med säkert hitta tillbaka efter semestern och det är skönt att de inte övergivit mig hihi. Synd är bara att det är så grymt fint väder ute, men det är väll så det alltid är, dåligt på semstern och fint när man jobbar visst?.

Nehe nu ska jag dricka ett glas mjölk men vi hörs!

Ha en underbar fortsatt vecka och dela gänra med er av något roligt som hänt er på senare tid...

kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0