Nu är vi lyckliga husägare!

...Ja iallafall rent juridiskt sett för idag skrev vi kontraktet med säljarna så snart är huset vårt!. Även om vi är grymt glada så är det verkligen blandade känslor då vi idag har stressat som två knun då vi först jobbade båda två, efter andys jobb var det 5 personer som ringde honom på väg hem från jobbet. Då var det både mäklare, bank, köpare av vårt barbord, en kille som har hand om bandspelningar då andy ska spela i vasaparken nästa vecka på Rix fm festivals schen+ att vi skulle göra andra ärenden. Jag som slutade kl 17 fick bokstavligt talat dyka in i bilen och gasen i botten åka till mäklaren för att skriva på kontraktet. Detta tig ca 1-1,5 timme och inte nog med det så var det saka väge till affären för att inhandla kattsand till min mamma, därefter åka hem med sanden till mamma och sedan åkte andy och tvättade bilen och här sitter ajg nu äntligen efter en turbulent dag. Kl är nu 20,52 och nu får jag äntligen sitta ner och andas.



Nog viste vi att det skulle vara mycket att köpa hus och sälja en lägenhet samtidigt men inte såååå mycket. Vi sitter i valet och kvalet om vi ska lägga nytt golv i sovrummet eller inte, allt för att få upp värdet på lägenheten men samtidigt är vi såååå omotiverade då vi bara vill flytta till vårt nya och bara stessa av. Som sagt vi får se men just nu har vi minst 1000 saker att tänka på. 

Säljarna var iallafall jättegulliga då de tillät oss att påta i trädgården om vi ville fast vi inte flyttar in förrän 1 dec, gulligt av dom tycker jag!.

Nej nu orkar jag inte skriva mer, nu vill jag BARA sova..

Ha det gött!! 

Elin

Grattis till husköpet! Hoppas att ni kommer få det fint där :-)Tittar in här då och då och det gör mig glad att du verkar vara så lycklig nu! Ha de bra

2009-08-18 | 07:32:07 |
Ellie

Elin: Ja visst! jag är verkligen jätteglad nu och allt verkar gå som jag vill just nu så jag kan inte annat än att vara glad:)...roligt att du kommer hit då och då ha en underbar dag!

2009-08-18 | 09:04:30 |
Anonym

Vill inte på något sätt låta negativ men är det inte märkligt att ni köper ett hus nu när ni för några månader sedan var tvugna att sälja er nya bil för ni inte hade råd att ha den kvar? Ni tar er inte vatten över huvudet?



Kram

2009-08-18 | 14:51:12 |
Ellie

Anonym: jag tycker inte att det angår andra om vi köper hus eller inte men det var hårda tider då eftersom jag inte hade jobb vilket jag har nu. Som sagt vi har planerat så var inte orolig

2009-08-18 | 16:58:27 |
Anonym

Hej Ellinor!



Gud vad jag är glad för er skull att ni fick köpa huset, det var verkligen jätte fint och jag tror det kommer att passa er jätte bra! Det ska bli spännande och se hur ni kommer att få det! Jag är inne på din blogg varje dag sedan säkert två år tillbaka!



Kramar Linnea

2009-08-19 | 10:08:34 | http://eranfigaro.blogspot.com
Anonym

Hej Linnea!: Vad roligt att du är inne så ofta och att du är en trogen läsare så långt tillbaka!, hoppas du fortsätter läsa min blogg:). Jag är väldigt glad för att vi har detta hus då vi kommer kunna leva där väldigt länge om det blir som vi vill och rum ja det får vi ju hihi...massa kramar från mig!

2009-08-19 | 18:19:55 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0