Ljus i tunneln

Hej vänner!

Herregud så länge det var sedan jag bloggade men med handen på hjärtat så har jag faktiskt inte hunnit. Det har varit mycket på jobbet och även provat så när jag väl kommit hem har jag bara viljat vara hemma och inte göra något. Nu har vår mäklare iallafall lagt ut vår lägenhet för försäljning på blocket och på måndag och tisdag är det visning. Ska bli kul och se hur många som blir intresserade av den:), hoppas vi får så mycket som möjligt för den så vi kan renovera vårt hus:).










Bilderna lånade av husfoto.se. Lägenheten finns nu på www.hemnet.se

Det är så extremt mycket nu med både hus, lägenhet och körkort att det inte blir mycket tid över till annat. Inte nog med det är Malin sjuk så jag har fått börja jobba 8 idag och imorn, hoppas hon kommer på fredag så jag får sova lite för i natt kunde jag bara sova 3,5 timme för jag låg och funderade på körkortet haha!. Försökte repetera lite vad gäller bilkörning etc hihi.

Inte nog med det så har pappa varit på sjukhuset i 10 dagar då han hade så extremt hög feber som de inte visste vad de kom ifrån, det visade sig att det berodde på en extremt stor infektion i foten som de var tvugna att operera men detta hjälpte inte så de blev tvugna att kapa 2 tår :( usch vad hämskt det var både för familjen och för pappa så klart men nu är han hemma med gips efter 10 dagar på sjukhuset.

Andys pappa ligger dock fortfarande på sjukhuset efter att ha legat där i över 1 månad.

Som ni förstår är mitt liv lite upp och ner just nu men jag ser ljuset i tunneln vilket är bra det. Dessutom har vi ju något riktigt kul att se fram emot, nämligen vårt "lilla" hus:).

Ska jag vara riktigt ärlig är jag faktiskt sugen på att träna, får se om jag tar mig till gymmet men då får det bli högreps för jag har inte tränat på flera veckor *host*.


Måste sluta nu....vi kanske hörs senare!

Anders

Det va ingen nådig hyra ni har på den där lägenheten!

2009-08-28 | 09:58:34 |
Ellie

Anders: haha jasså så du har kikat på den:). Nej den är inte så låg faktiskt men å andra sidan är det ju en stor tvåa och ligger 5 min från "shoppingstan" dvs drottninggatan så så farligt är det inte. Hyrorna ligger runt det priset och ibland högre här i norrköping.

2009-08-28 | 20:20:08 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0