Lite andningspause

Hej och hå så mycket som händer i mitt liv just nu. Det är mycket med huset just nu och samtidigt gör vi allt för att kunna få upp lägenhetsvärdet så vi inom ett par dagar ev kan lägga ut den för försäljning. Inte nog med det så håller vi på att sälja vårt gamla barbord som vi hade till köksbord innan vi köpte vårt nya.

Igår var vi till huset och träffade säljarna som var ett väldigt trevligt par, där fikade vi och pratade om allt som handlade om huset och runt om kring som grannar, ev växlighet, driftkostnader, tekniska grejer som golvvärmen i hall och badrum, värmepumpen och så. Vi passade även på att kolla lite i området och det är verkligen ett lugnt och harmoniskt område nära till natur, affärer, och stora åkrar och en hel del gårdar i närheten. Det ska verkligen bli kul att få komma igång med lite småsaker då vi får komma till huset och renovera innan vi flyttar in om vi vill då de redan nu håller på att flytta. De vill helst att vi flyttar in 1 november så vi hoppas vi kan hitta någon som kan flytta in i vår lägehet då eller i värsta fall den 1 dec.

Det är som sagt mycket att tänka på nu men det är BARA roliga saker och OJ så mycket inredning/trädgård/villa tidningar jag ska köpa nu:)

I fredags blev det lite träning på gymmet och jag var riktigt ringrostig efter att inte tränat styrka på ett tag, samtidigt som jag började 2 timmar tidigare på jobbet hela veckan vilket man givetvis inte var van vid så det gjorde mina resultat och prestationer lite väl dåliga haha. Idag blev det en lång cykelrunda till affären och sedan hem till Andys Syster Jeanette som köpt en liten perser kissebebis, så givetvis ville vi dit och kolla in den lilla krabaten:).

Här kommer lite bilder från området där vi ska bo:)


En del grönområde som sagt. Detta ligger några meter från vårt hus.





Vår lilla gata. Längst ner ser man en stor åker.

Längst ner på vägen ser man åkrarna sträcka ut sig *mys*



Längst ner på vår gata ser man Ica supermarket, nära och superbra!

Jeanettes kisse Apollo:)




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0