Jag är överlycklig!

Ja som ni vet 'r det mycket som händer just nu. Jag har en stor överaskning!, huset jag pratade om på 7 rum och kök på 136 kvm kommer att bli vårt!!!!. Det var tydligen bara vi som ville betala utgångspriset av de sju som var och kollade så jag blev sååå överlycklig idag på jobbet när jag fick veta det att jag nästan började gråta. Hoppas nu bara att vi kan sälja vår lägenhet snarast annars kand et bli lite jobbigt men det ska verkligen bli grymt kul att få ett helt eget hus!.

Vi åkte faktiskt dit idag och kollade lite i området och det finns gått om promenadställen och det är ju viktigt!:). Inte nog med det är det jättenära bussen in till Norrköping (Huset ligger i skärblacka som ligger ca 1,5 mil från Norrköping). Affären ligger bara några minuter från huset. Skärblacka är ett litet samhälle med mycket villor men även vanliga lägenheter men majoriteten är villor.

Inget är klart ännu vad gäller inflytt men de som bor där nu vill helst flytta ut 1 november men det blir ju lite svårt för oss då vi inte fått vår lägenhet såld ännu. Det ska bli såååå kul och äntligen får jag odla mina HALLONBUSKAR haha!!.

Efter jobbet åkte vi som sagt till vårt nya hus och därefter åkte vi till Söderköping för att övningsköra lite. Blev mest landsväg men det gick bra :).

Nehe nu måste jag krama kudden, det är ju som sagt en dag imorn också:)..

kram!

Vårt nya hus- detta blir alltså vårt


Tomten är ca 450 kvm och helt lagom för oss:) Här är verandan, en liten del av trädgården.




Köket är från 2002:)


Lina

Åh vad härligt med eget hus. Vad kul att ni fick det :)

2009-08-12 | 22:08:49 | http://likar.blogg.se/
Roger Häggström

Jälar va kul!

grattis de låter spännande

blåste förbi dina trakter i alla hast på hojsemestern föressten

ha de gott

Ragwald den förskräcklige

2009-08-12 | 22:58:41 |
Ellie

Lina: Ja visst! jag är jätteglad!



Roger: Ja det ska bli riktigt kul faktiskt, lite intressant också faktiskt :). Kom förbi du!, kanske kan bjuda på pepparkaka:) hihi..



ha det!

2009-08-13 | 07:07:20 |
Carro

Kul! Grattis! Hur många ungar kan ni ha detta hus? Jo, ett helt fotbollslag. Träningen på gym blir nog ett minne blått, ett hemmagym skulle nog jag rekomendera.Fitness? Never in my life. Du är nog en typisk hemma fixare och gymlatmask. Inget fel på det utan lycka till med ditt nya liv, det är du värld.

Kram

2009-08-15 | 19:14:32 |
Ellie

Carro: Ja vi får plats iallafall och nej man kan faktiskt träna även om man har hus, inga problem. Dessutom har ajg hört mig för och det ska finnas både gym (på vårdcentralen där) och en jättebra simhall så träna kan jag göra. Så måningom blir det dessutom lite träningsprylar hemma också men gym är inga problem alls. Gymlatmask är jag INTE men livet går upp och ner och ibland prioriterar man olika. Jag har i många år prioriterat träningen men nu vill jag först och främst prioritera andra delar i livet som också är viktiga och på sidan om träna och må bra.... ha det!

2009-08-16 | 11:36:42 |
N

Även om du lagt dina tävlingsplaner på hyllan så verkar du nöjd med tillvaron och det är bra! Låter som du har en sund inställning till träningen och livet. Synd att du inte kom upp på scenen bara, men som du säger så omprioriterar man ju ibland.

2009-08-16 | 13:44:12 |
Ellie

N: Jag är glad att du förstår mig. Ja jag har lagt tävlingen på hyllan men absolut inte för evigt! jag står fast vid att jag vill och kommer att tävla men just nu har jag sååå mycket annat att tänka på att diet och tävlingsförberedelser skulle bara vara en börda och belastning. Jag trivs bra som det är nu och jag tränar och försöker röra på mig när jag har tid över. Även om jag inte skrivit så mycket om det på bloggen:) men jag ska försöka hålla er uppdaterade vad gäller huset, träningen och allt annat allmänt!...stor kram på dig

2009-08-16 | 16:04:00 |
Liselott

Hur länge får vi vänta tills huset börjar fyllas med ungar? ;-)

2009-08-16 | 20:32:23 |
Ellie

Liselott: Ha ha fyllas och fyllas det vet man aldrig men så många barn ska vi aldrig skaffa haha. Max 2 men det blir inte just nu:)..

2009-08-16 | 21:34:29 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0