Ett inlägg mellan varven

God dagens!

Det har verkligen varit en intensiv vecka på alla sett. Jobb har det ju självklart blivit från mån till fredag men efter jobbet har det hela tiden varit något som ska göras. Inte nog med att vi varit på husvisning så har jag även övningskört, renoverat lägenheten, planerat, inhandlat nytt köksbord, varit på Ikea, och en hel del småsaker därtill. Det är riktigt kul att det händer saker nu för veckan har verkligen gått i rasande fart.

Som ni vet var vi ju och tittade på ett stort fint hus i torsdags och det är verkligen ett hus vi vill ha, det var 5 st personer som kom sammanlagt med oss och när det var dags för besiktning av huset vilket var dagen efter för de som var intresserade (de rekommenderade verkligen att gå) så var det bara andy som kom och ingen annan haha!, tänk om det bara är vi som är intresserade? då får vi köpa huset:). Det är juförsej bara önsketänkande men vi sitter och verkligen hoppas!. Det var lite småsaker som behövdes fixas bla lite väggmålning och ev golvbyte om man ville och lite andra småpyssel som inte var direkt akut men som vid ett senare tillfälle behövde fixas. Som sagt nu hoppas vi bara!.

Igår var vi till Ikea och köpte ett nytt köksbord då vi bara har ett litet barbord för två personer, flyttar vi till hus så småningom lär vi behöva ett större bord att fylla ut med hehe. Dessutom har vi blivit så enormt trötta på vårt lilla bord då vi inte direkt kan bjuda hem några på middag då vi har ett litet bord och endast en 2 sitssoffa. Nu hittade vi ett bord för 4 stolar men med 2 iläggsskivor så bordet kunde bli 2,5 meter och då får man ju verkligen plats fler:).


Vårt nya bord och stolar från Ikea:)


Nu håller vi på att måla om det sista i sovrummet då det är en fondvägg kvar. Det blev 3 vita väggar och en ljusblå fondvägg, ljust och fräscht helt enkelt:).

Hela nästa vecka kommer jag att börja jobba 8 istället för 11 då Malin är ledig en hel vecka så då behöver jag och Susanne hjälpas åt så det kommer nog bli en lång vecka, inte mig emot då jag trivs sååå bra på jobbet:).

Ne he gott folk nu måste jag sluta men berätta gärna hur ni haft det i veckan...kram på er

p.s Igår körde jag för första gången på landsväg i mörker, jag var riktigt nervös och några små felsteg blev det men inget som jag inte kunde hantera, det är ju sååå kul och åka bil:).

maria

då vankas det trevligt sällskap å härliga middagar nu framöver nu då !!



Jätte fint.

2009-08-11 | 07:48:28 | http://energia-maria.blogspot.com
Ellie

Maria: ja men visst!, vi har knappt kunnat bjuda över någon alls eftersom vi inte haft sittplatser men nu trivs man tom och äta frukost vid matbordet. Tidigare satt vi nästan hellre i vardagsrummet då det fanns bättre med plats haha...kram

2009-08-11 | 20:18:57 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0