En lååång dag lider mot sitt slut

Hej och hå vilket lång dag det varit idag. jobbet kallade kl 8 och jag gick inte från jobbet förän strax innan 17,30. Jag var helt slut efter dagen då den varit ganska hektisk med mycket skorpbak och tårtbak. Gjorde 3 satser skorpor vilket innebär ca 15-18 plåtar+ att jag hjälpte susanne att göra 6 st tårtor till imorn. Eftersom jag jobbade över idag hann och orkade jag inte med någon träning. Min plan var att ta mig till gymmet då jag hade med mig min fullpackade träningsväska+ cykeln för att det skulle gå extra snabbt till gymmet men så blev det inte så jag hoppas kunna köra ett pass imorn istället.

Har faktiskt inte orkat gjort något alls när jag kommit hem, satt och degade lite hos mina föräldrar och nu sitter jag här. Jag har precis läst ut körkortsboken och tänkte börja läsa om den igen men nu tror jag faktiskt att jag ska gå ut med Kiwi en sista gång och sedan krama kudden tidigt då jag sov så enormt dåligt igår natt..

Får återkomma imorn

god natt och kram på er






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0