Allvaret börjar igen

God söndag på er!

Hoppas ni haft en härlig söndag!, själv har jag bara varit hemma och ladda de sista batterierna som behövs för höstens jobb som kommer att börja imorn måndag. På något sätt får man lite ångest över att börja jobba igen men å andra sidan ska det bli skönt att komma tillbaka till rutiner, få saker gjorda och så måste jag väll vara ärlig och säga att jag saknat mina kunder en del:), jag har ju en hel del stammisar så det ska bli kul och höra hur det varit för dom:). Det är bra med stammisar men i höst ska jag försöka få igång entreklockan i butiken så det plingar mycket oftare än den gjort i vår. Har lite små förslag som jag ruvat på ett tag så vi får se vad chefen säger:).

Idag har jag annars, förutom att jag bara tagit det lugnt även hunnit städa, två skitgrisar som har semester samtidigt kan bara betyda en sak, KAOS!. Nej så farligt är det inte men jag har ingen lust att komma hem första dagen på jobbet efter semestern med ett stort diskberg likt mounteverest och nya husdjur i form av familjen dammråtta.

På tisdag ska vi på vår andra visning av hus och detta ligger på landet ca 2,5 mil från norrköping och 4,5km in i skogen. Ett litet hus på 82 kvm med sjöutsikt och hela 7500kvm tomt (inkl en stor hästhage och med två boxar för två ponnyn). Huset är inte direkt superfräsht men heller inte ofräscht utan med lite färg, och en pensel går det lätt att fixa. Det vore helmysigt att bo där då det är grymt fin utsikt och jättefin tomt!.








Med så här mycket tomt kan man bygga norrköpings största hemma pool haha!



För er som undrar hur det blev när vi målade om i vår lägenhet kan jag visa dessa:


Före: Hela vardagsrummet var i ljusgrått

Efter: En ljusgrön fondvägg istället för den grå tråkiga färgen


Före: En svart fondvägg framför tv'n gjorde att rummet kändes litet


Efter: En helvit vägg öppnade upp hela rummet och genast blev det fräschare. De återstående 2 väggarna blev också vita:)

// kram på er


Mollie

Kommer du lägga ner träningen om ni skall skaffa hus? Du har väl redan svårt att hinna med gymet sen du fick jobb, hur blir det då med en stor trädgård att sköta också? Får gratulera iallafall, inte alla som har råd att köpa + bo i hus i dessa dagar! :)

2009-08-03 | 23:15:02 |
Ellie

Mollie: Det har jag redan tänkt på och eftersom jag jobbar i stan (ca 6 min från gymmet) så kommer jag bli tvungen att gå till gymmet direkt efter jobbet. Dessutom är inget säkert utan vi kollar bara runt just nu och är det något vi vill ha så är vi med och bjuder:)

2009-08-04 | 08:26:55 |
Anders

Kolla in programmet lyxfällan torsdagar kl.21.00. Hur kan en vanlig "Svensson" köpa något idag. Det är bara lånade pengar, men du äger inget? Inte ens dina kläder på kroppen. Var rädda om er.

Träning direkt efter jobbet, har du inte orkat hittills. Med tanke på alla djuren bör du nog åka hem direkt.

2009-08-04 | 09:01:59 |
Ellie

Anders: men snälla du! ett hus köper ingen kontant dessutom har ingen med det att göra heller. Jag vet precis hur svensson är, de köper allt de får tag på och då gärna kredit och så är de fast pga av att det är så lätt att få tag på pengar nu för tiden. Jag hatar själv att det finns så pass mycket lån överallt så jag vet nog vad jag gör.



Alla djuren? vi har två katter och en hund och hunden är hos föräldrarna när jag jobbar, katterna kan defenetivt klara sig själv en timme extra.

2009-08-05 | 09:24:47 |
Carro

Hoppas ni hittar något intressant objekt. Gillar du trädgårdsarbete? Du kan då odla dina egna nytiga grönsaker och örter:). Du kan väl använda naturen att träna i. Lyfta stockar, göra armhävningar o hugga ved. Träna med din egen kroppsvikt. Varför ska all träning vara på ett gym? Jo för att det är så jävla inne. Träna friskt o ute

2009-08-06 | 01:26:50 |
Ellie

Carro: Ja jag gillar en del trädgårdsarbete och visst kan man odla själv! det första jag kommer odla är hallon!!! mums!. Precis som du säger så varför måste man träna på gym jämt? vissa dagar i veckan kan man ju det men har man nära till skog och natur är det så lätt att träna endå, cykla längre stäckor, långa morgonpromenader längs landsvägar, styrka med egen kroppsvikt hemmadvd'n mm. Som sagt jag håller med dig!

2009-08-06 | 21:26:07 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0