Mitt träningsschema

Ännu en dag gryr och jag är faktiskt riktigt glad och pigg, men det var jag absolut inte när jag gick upp i morse!. Jag var så trött att jag skulle kunnat sova 10 timmar till!, sån tur är så var det Malin som lockade mig upp eftersom vi ska gå på promenad efter hennes jobb. Senare idag ska det bli ett pass axlar och mage också och det ser ut som jag kommer behöva träna även imorn men det gör mig inte så mycket men jag gillar att helst gå efter det träningsschemat jag har då jag är riktigt nöjd med det. Det ser ut enligt följande:

Måndag: Bröst, Biceps

Tisdag: Axlar, Mage

Onsdag: Vila

Torsdag:Rygg, vader

Fredag: Ben, Mage, Triceps

Lördag: Vila

Söndag: Vila

Jag ska försöka trycka in något pass cardio på onsdagen eftersom jag är ledig då. Det passet kan i stor sätt vara vilket som, promenad, ett gruppass, jogg etc.

Nu måste jag göra ordning mig för jag ska till jobbet och hämta Malin, vi hörs senare!



Anonym

Brukar du gå på gruppass?

2009-04-03 | 11:15:42 |
Ellie

Anonym: inte så ofta men det kan hända. Tidigare gick jag på spinning ett par gånger i veckan, även combat. Jag har ju en grund som värd på friskis och svettis i 3 år så det är inte helt ovanligt

2009-04-03 | 18:07:47 |
Nilla

Hej, tycker du inte det blir jobbigt att lägga rygg och ben efter varandra? Undrar eftersom jag själv tycker det då man kopplar in hela baksidan i både rygg- och benpassen. Detsamma med axlar dagen efter bröst. Särskilt om man tränar tungt men du kanske är inne i en lättare period nu?

Är bara nyfiken.

2009-04-03 | 20:43:23 |
Ellie

Nilla: nja jag brukar inte ha några större problem med det. Ibland kan jag känna av när jag kör axlar om jag kört bröst innan men oftas går det bättre när jag blivit ordentligt varm. Lägger jag dock ben först och rygg sedan kan jag vanligtvis inte köra marklyft eftersom detta även tar en del i benen. Det sker däremot inte ofta. Som sagt brukar jag inte ha några större problem med att köra tungt även om jag har träningsvärk men det beror givetvis på HUR ont jag har. På din fråga om jag kör lätt nu så nej jag kör så tungt jag kan :)...kram

2009-04-04 | 15:45:33 |
Anonyma

Om du kör två muskelgrupper, varför inte köra framsida baksida ex biseps tricps, rygg bröst, axlar fram o bak? Då har du balans direkt idet du tränar.

2009-04-05 | 18:22:27 |
Ellie

Anonyma: Ja som sagt det finns många varianter, nu vill jag köra detta upplägg ett tag för att sedan byta för att få variation men det är möjligt att jag testar ditt förlag nästa gång.

2009-04-06 | 10:00:08 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0