Min dag

Då var min dag snart slut och jag kan pusta ut efter alla nya intryck som ploppat upp under dagen. Det har varit en händelserik dag på alla sätt då jag som sagt jobbat i bageriet sedan 5 imorse och nu kom jag dessutom hem från en företagsutvecklings "kurs" som vi hade med jobbet. Det var grymt intressant då vi pratade mycket om beteenden som kunde förekomma i ett företag och hur man ska lära sig att ge och ta kritik på ett bra sätt utan att det för den delen ska bli värre pga av att den personen tagit kritiken på ett fel sätt, om man säger så. Det blev lite smått mental träning på så sätt och det är något alla behöver vare sig det handlar om sin karriär via jobbet, skolan, träningen eller rent allmänt.


Nu har jag en sak kvar att bocka av innan jag får ta och vila, min kostrådgivnings klient och sedan ska jag ta en väl förtjänt vila hos mina föräldrar. Trots att jag inte börjat min anställning så måste jag säga att jag är grymt nöjd med mitt jobb och jag tror faktiskt inte jag skulle kunna få ett bättre (hoppas du läser detta Susanne) jobb. Här kan jag utvecklas och få mycket ansvar och idéerna jag har miljoner av blir hörda (även om alla inte kan gå i uppfyllelse så klart). Det är ett grymt bra gäng på båda företagen (där vi sammanlagt är 5 st) från Eklunden och Norells. Nu längtar jag verkligen till på tisdag då jag kommer få börja "på riktigt!".


Ang bilderna på HEAT kvällen så är jag så dum att jag tappat bort kamerakabeln till datorn!. Jag lovar att jag ska leta rätt på den men just nu hinner jag inte. Imorn har jag även då en del att göra och nu börjar äntligen mitt liv att ta form vilket känns underbart. Även om jag är grymt trött så känns det som en bra trötthet för jag vet att jag gjort något bra och åstadkommit något under dagen vilket jag inte hade förut när jag var arbetslös.


Nehe nu har jag ätit klart så nu ska jag förbereda mig lite men vi hörs!



Elena

Dagens fråga: Vad är det värsta med sommaren?

2009-04-08 | 09:12:39 | http://elenasobrino.blogg.se/
Ellie

Elena: hmm det värsta med sommaren är nog alla kryp som kommer fram humlor, bin, getingar, myror och andra läskiga insekter. Jag bara hatar djur som surrar, jag får panik när jag hör dom haha.

2009-04-08 | 10:33:25 |
chrille

Härligt att se din blogg :D

2009-04-08 | 13:00:23 | http://grimgoth.blogg.se/
Ellie

Chrille: Hej killen! kul att du tittade in!!:) kram kram

2009-04-08 | 15:35:45 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0