Lördagsaktivitet och sommarplanering

Hej!

I morse märktes det att jag redan kommit in i jobbrutiner. Sov bra hela natten tills kl blev ca 8 då jag började vrida och vända på mig och kunde inte alls somna om, kroppen är nog redan van att gå upp tidigare och jobba. Det slutade med att jag gick upp strax innan 9. Mitt internet är fortfarande konstigt då jag inte kan klistra in inlägg på bloggen för då stängs internet ner? Förstår inte alls vad det blir för fel. Jag lovar att redovisa torsdagens träning när jag får in inlägget för det är redan färdigskrivet.


Idag blir det träning igen och jag ska slänga om lite på vilodagarna på träningen tror jag just för att minska risken att jag råkar jobba över lite och på så sätt missar träningen, jag tror jag kommer lägga 2 av passen på lördagar och söndagar och 2 till i veckan, jag tror det blir bra.

Passet idag blir axlar och mage och så funderar jag på att köra lite cardio men blir det inte det så kommer jag garanterat gå ut på en kvällspromenad för det har blivit en rutin i min och Andys liv nu när det är varmare ute. Igår var en sån dag, efter middagen tog vi oss en långpromenad i mörkret med Kiwi runt strömmen och med henne tar en sån runda 45-60 min haha.


Jag och Andy har funderat en del på vad vi ska göra i sommar eftersom vi inte direkt ska åka på någon längre resa. Jag fick därför en jättebra ide man kan göra i Östergötland, nämligen åka runt till olika gårdar och gårdsbutiker i östergötland och köpa gårdars egna produkter. Genom att jag jobbar på Norells som är ett närproduserat hembageri där vi tar in närproduserade produkter och livsmedel och bakar och säljer så kommer vi i kontakt med mycket bönder och gårdar och därför fick jag min fantastiska ide. Det är ju aldrig dumt att få hem nyplockade ägg, nyplockade bär, någon saft, honung etc. Både jag och Andy har semester för en gång skull tillsammans och det kommer bli hela juli!. Vanligtvis sommarjobbar jag alltid och på så sätt jobbar jag alltid den perioden som han har semester men inte detta år! Och det ska bli sååå kul att ha fyra veckor helt för oss själva. Det kan verkligen behövas.



En av våra närproduserade hyllor från gårdar i Östergötland.

Tog en bild igår på jobbet:)

Nej jag dricker inte på arbetstid :) haha!!

Vad ska ni göra i sommar? Någon som vill dela med sig?.


Nu ska jag fixa ordning mig och bege mig till gymmet, lunchen idag kommer jag införskaffa på cafe täppan där de har världens godaste kycklingsallad!. Sedan ska jag ta mig en sväng förbi jobbet och hämta mitt block som jag glömde, ska sitta lite i helgen och fundera lite på det sista på hemsidan.


Kram!



Anonym

Själv ska jag åka till Santorini som ligger i Grekland,ska bli nice

2009-04-18 | 17:46:25 |
Ellie

Anonym: jasså!! åhh vad mysigt det lät..

2009-04-18 | 18:13:13 |
Maria

Hej gumman... Vi drar till tunisien och så blir det luleå, sthlm och Umeå... =) Kram kram Maria

2009-04-19 | 17:37:29 |
Ellie

Maria: Jaså åhh vad kul med olika ställen. Hoppas ni får det bra:), vad ska ni göra på dom ställerna då?...kram gumman

2009-04-19 | 19:40:12 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0