Jag är äggad!

God kväll kära läsare!

Då har man kommit hem från gymmet efter att ha kört veckans första pass nämligen bröst. Egentligen skulle jag kört rygg och mage enligt schemat men jag kände mig mer sugen att köra bröst. Enligt schemat är det visserligen vila idag men jag kände att jag hade lust att riva av ett pass idag istället vilket betyder att det blir vila på lördag istället eller något. Jag försökte öka motivationen som vanligt genom att kolla på träningsklipp på bla Johan Malm som är både snygg och har grymt snygg fysik. Sedan försökte jag ägga upp mig själv lite genom att posera lite till hardcore musik haha!



Inget vidare lätt att försöka spänna och hålla still på mobilkameran för att undvika att bilderna blir suddiga så det är inga direkt bra bilder som ni förstår haha!



Johan Malm vann bodys omslagstävling förra året tillsammans med Vanessa Frykman.


Passet gick hyfsat, jag kände mig faktiskt rätt svag och av någon konstig anledning tror jag att jag börjat spänna trappsmusklerna (nackmusklerna) när jag jobbar för oj vad trött jag varit i dom idag och nu efter träningen känns dom stela och värker.Frågan är vad det beror på? och vad man kan göra åt det?. Jag är endå rätt nöjd med passet med tanke på att jag inte kom iväg förrän strax efter 20 oxh då började tröttheten ta över men jag gav mig itne och jäspade mig hela vägen till gymmet haha!. Väl på gymmet försökte jag köra så tungt jag kunde utefter dagsformen:

Hantelpress: 16,5kg*6reps*3set

Bänkpress: Detta är en övning som ni vet att jag sällan kör då jag inte vågar köra den själv, har blivit grymt svag i den efter att ha kunnat köra 55 kg som max men idag kunde jag bara köra 35kg själv*3 set.

Flyes med hantlar: 8,5kg*3set*8reps

stående flyes i cable: 18*3set*8reps

Mage: Körde även lite mage

Detta var mitt pass idag och inte nog med det så orkade jag med 20min jogg på löparbandet. Trodde aldrig jag skulle orka men det gick hur bra som helst, de sista 5 min blev jag lite tung i benen men annars gick det fläckfritt. tog en vattenpaus på MAX 1 min under passet också.

Nu ska jag äta min kesella och sedan väntar ännu en gång...SÄNGEN!


Jag innan jobbet igår morse.

annika

hörttalas om självutlösare? ;)

2009-04-29 | 08:47:12 |
Roger Häggström

Haha gillar ditt fightingface

men de måste va en konst att tå kort på sig själv.

ha de gott

Ragwald den förskräcklige

2009-04-29 | 10:13:48 |
N

Trodde att du skulle skriva att du laddade med ägg eller nåt sånt, därav "äggad" (som en ordvits för jag antar att du menar "eggad"?)

Ha det fint

2009-04-29 | 12:20:34 |
Ellie

Annika: ja sånt finns det ja! får kolla närmare på det :).



Roger Häggström: haha ja du man behöver ju inte vara snygg jämt haha!!.



N: Ja det var det jag menade men jag ville att det just skulle stå äggad, kanske drar med publik då:)

2009-04-29 | 17:20:54 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0