HEAT kväll och Hunddoktorn

Hej alla glada bloggläsare! Här i Norrköping är allt strålande! Solen skiner och det är varmare än det någonsin varit i år än så länge. Kiwi vill inget annat än att vara ute och springa. Jag kommer precis hem efter att ha varit till veterinären och gett hennes vaccinationsspruta som ska ges vartannat år. Hon var jätteduktig och sa inte ett ljud, får man ha mamma med sig så går allt bra :). Som belöning var vi ute och gick en promenad i solskenet och träffade två st vovvar som hon busade med. Snart ska jag sitta ner och jobba lite på jobbet hemsida som börjar ta form, jag ska börja skriva lite vad som ska stå på hemsidan och imorn blir det att träffa Malin och Susanne på Eklunden då det ska komma en kvinna och prata om företagsutveckling tror jag det var, vi ska lära oss att kunna ta kritik på ett bra sätt men även kunna ge kritik och ändå se det som förhoppningsvis något bra. Jag tänkte även gå till jobbet vid 5 imorn bitti och jobba lite med Malin för snart är det min tur att börja jobba på alvar. Tisdag efter påsk ska jag börja jobba och jag ser verkligen fram emot det!.



En somrig bild på jamie Eason:)

I helgen som ni vet var jag på blackhorn och såg HEAT från melodifestivalen och de var så grymt bra!, riktigt underhållande och vilken energi det var på scen!, måste säga att jag älskar Kenny (sångaren) då han sjunger så grymt bra!. Tyvärr fick jag bara se dom 30 min eftersom jag var tvungen att hämta Kiwi hos mina föräldrar. Vi har bestämt att åka och se dom igen snart för att kompensera det jag missade :). Jag tog lite bilder från kvällen men de lägger jag upp senare ikväll. Nu undrar ni säkert om jag drack något under kvällen och det gjorde jag faktiskt inte, det enda jag drack var pepsi max och en red bull för att vakna till lite. Som vanligt blev det en bra kväll utan alkohol :).

Jag har faktiskt tränat idag också och det blev axlar och mage då jag inte körde det förra veckan, skulle egentligen tränat i söndags men efter en sen utekväll kände jag mig bakis trots alkoholfri kväll haha!. Kan skriva mer om passet ikväll för nu måste jag jobba lite sedan blir det en sväng till föräldrarna .


Kram och puss


/Ellie






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0