Äventyrsresa

God morgon i varma sverige!!

Ute strålar solen som aldrig förr och jag tror vi har ca 19-20 grader i solen redan! är det så att sommaren redan är här? , nja det vågar man väll inte direkt tro. På måndag är det säkert -5grader om jag kan jorden rätt haha.

Gårdagen var en riktig rysare (nu överdrev jag en snula) men det var en riktigt stressig dag från det att jag kom till jobbet vid 9och fram till att jag stängde 16,30. Det var fullt med folk som ville ha fredagsfika på jobbet och till efter jobbet och jag hann knappt se kransarna och längderna föränn de var sålda. De hann nästan bara komma ur ugnen föränn de skulle säljas. Bullarna var slut sedan kl 10 och det var en del saker som bara var halv gjorda som jag fick hjälpa till med. Malin var sjuk igår så Susanne fick bara men Malin kom till jobbet samtidigt som mig för att göra 9 tårtor som var beställda till förmiddagen.

Jag fick, själv baka kokosbollar och chokladcookies då chokladcookiesarna var till en beställning. Jag och Malin sprang runt i bageriet som yra höns hela förmiddagen. Det var inte lite disk att diska sedan kan jag lova :), men nu är bageriet skinande rent haha!.

Idag blir det dock en lugnare dag för jag, Andy och mina föräldrar ska åka till Örebro och hälsa på min mormors grav och kolla runt lite på stan. Det var bra länge sedan vi var där och jag kommer ihåg att vi åkte dit ofta när jag var mindre (mamma är född där) och hade riktigt skoj. Vi hade tom en sommarstuga där men den hade vi bara ca någon vecka eller likande då den var invarderad av pissmyror så det kryllade. Jag var på den tiden livrädd för spindlar och myror, ja tom så rädd att jag drömde om dom och kunde vakna mitt i natten och skaka mitt lakan för jag trodde det kryllade av myror eller spindlar i sängen. Det var ett mindre roligt minne!.



Ni får verkligen se till att vara ute i solen mykcet idag, man vet aldrig när man får se solen igen :).

Sköt om er!, ps jag ska försöka ta lite kort



N

Hej! Tränar du några chins och dips? Hur många klarar du?

2009-04-26 | 11:01:13 |
Ellie

N: Nej jag brukar faktiskt inte köra de övningarna. Dips kan jag inte köra då jag får så ont i axlarna och chins brukade jag köra förr men har inte kört det på väldit länge så jag vet inte alls hur många jag gör, inte många förmodligen haha!.

2009-04-26 | 11:35:43 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0