Det västa som kan hända!

Ja i natt mådde jag inget vidare måste jag påpeka. Kl 1 i natt vaknade jag av att jag mådde så grymt illa igen och hade jätteont i magen. Efter att inte ha känt något alls under gårdagens jobb (ja jag jobbade igår) så blev jag så ledsen att det kom tillbaka i natt igen. Dessutom har jag börjat få ont i halsen vilket inte gör saken direkt mindre jobbig. Jag som ska ut med mina kära vänner imorn måste ju bli gry!, har ingen lust att ligga bakis på söndag+ vara sjuk heller för den delen så jag vet inte riktigt vad jag ska göra.

En sak vet jag iallafall och det är att jag måste dricka havtorn på jobbet idag (havtorn innehåller grymt mycket vitaminer och därav bra mot förkylning), synd är bara att det innehåller socker då det är en dryck men men jag får ta det.

Gårdagen på jobbet funkade helt fläckfritt  och utan några större sjukdomssymtom men jag var väldigt seg och allt jag gjorde tog 10 min extra mot annars. Tur är så har man Susanne och Malin som är förstående och som gav mig lite lugnare arbetsdag igår och fick helt enkelt packa skorpor och doppa strutskakor. Det blir nog en lugn dag idag med om jag ska orka mig ut imorn.

Träning har det inte blivit mycket av i veckan förutom några enstaka promenader. Tog en promenad igår i skogen med Kiwi på 2,5 km och det fick räcka (det spöregnade), men av någon konstig anledning var kiwi endå på strålande humör och sprang kors och tvärs i skogen (hon hatar annars regn och vägrar gå ut och kissa....i vanliga fall).

Nehe he gott folk, snart väntar jobb ännu en dag till men vi kanske hörs senare ikväll!

kram


En gammal bild


En seg kola

Herregud vad seg jag är idag!, har även fått huvudvärk så jag antar att magonten från igår vandrade uppåt. Jag satt bra länge i valet och kvalet om jag skulle gå till jobbet eller inte, det kan  ju faktiskt bara bli värre. Nöär jag pratade med Susanne så bestämde vi att det var upp till mig och Malin om jag skulle jobba eller inte (ansvar? jag älskar det!). Så jag ringde till Malin som var uppe långt före tuppen (ca 2-3 imorse) och vi kom fram till att jag kunde jobba men att jag skulle börja kl 12 istället för 11 vilket blir ca 2 timmar senare. Jag kommer nämligen alltid till jobbet lite efter 10 även om jag börjar 11 då jag gillar att kolla läget och småprata lite med Malin.

Så det blir som sagt jobb idag. Blir nog tyvärr ingen träning även om jag skulle behöva det. Patrik kommer ner från Stockholm  på lördag med en kompis och hälsar på då han ännu inte sett vår nya lägenhet och då ska vi FAKTISKT ut och festa!. Det är väldigt sällsynt i min lilla värld men när han kommer ner hit måste man faktiskt unna sig och festa lite. Det blir min första "festdag" detta år och som vanligt lär jag vara billig i drift så att säga haha.

Innan utgången kommer det bli lite träning då även han är en liten gymnisse, tillåter vädret kanske det ev även blir grillning i folkparken men vi får se.

Nu tänkte jag faktiskt gå ut med Kiwi på en långpromenad, tänkte först gå själv men jag vågar inte gå alltför fort då jag inte har någon lust att sätta igång magen igen så att ta med kiwi blir perfekt. Då stannar vi ju lite då och då iallafall för kisspause. Nu ska jag bara se till att dricka upp mitt kaffe.

Vi hörs senare!

puss


En gammal bild från förra våren:)


Sjukling

Hej vänner!

Förlåt att jag inte bloggat på ett tag men var hemma från jobbet idag. Vaknade vid 5 i mose av att jag hade fruktansvärt ont i magen och världens illamående. Jag kräktes tom men nu mår jag lite bättre så det är möjligt att det bara varit en matförgiftning. Skulle egentligen haft ett joggingpass idag men som ni förstår så blev det inget.

Jag sov fram till kl 13,30 idag och kanske var det sömnen som fick mig att må bättre,vad vet jag?. Ev blir det jobb imorn om jag känner mig helt bra och då blir det även gymmet men det återstår att se imorn bitti.

Har förövrigt bara varit hemma hela dagen och inte gjort något alls vilket varit skönt det med, det är klart man tänkt på jobbet för jag älskar verkligen och jobba och det märks extra tydligt när man är hemma och är sjuk.

Nu ska jag lägga mig och krama kudden ännu en gång men denna gång för natten. Hoppasni haft en bra träningsdag och ni för gärna inspirera mig med att berätta för mig hur era pass gick och vad ni gjorde.

kram på er alla!


Ja den här bilden inspirerar iallafall mig :)


Nu är det klart!

Usch vad jag är trött nu! Kl är nu strax över 23 och snart ska jag krama kudden men först ville jag uppdatera er lite vad som hänt under dagen. Det har faktiskt inte hänt så mycket utan dagen har löpt ut felfritt. Jag har varit helt ledig från all form av träning idag eftersom jag tränat tors, fre, lör, och sön på något sätt så jag kände att kroppen behövde vila lite. Imorn tänkte jag dock försöka hinna med ett morgonpass och jag tror det kan tänkas bli ett joggpass runt strömmen, men jag håller det ännu öppet.


Sitter just nu på vår balkong och bloggar, det är så grymt varmt inne att jag var tvungen att gå ut och ta lite luft innan läggdax. Föresten så är EYA (andys band) nu klara med sin demo och finns nu på myspace. Obs dock att det inte finns med några körer i låtarna som finns där men det finns det på "orginalet"så att sägaJ. Det är bara och gå in och lyssna. Ev så kanske de kommer spela på Augustifesten som är en karneval som går av stapeln här i norrköping varje år så om de nu ska spela där får ni absolut inte missa att komma och lyssna för det kommer inte jag glömma!.


www.myspace.com/eyatheband


Nu måste jag lägga mig men vi hörs imorn!!


Kram och god natt!







Målbilder

God morgon!

Vilken strålande morgon det är idag!, vaknade att solen letade sig fram under persiennen. Det är väll typsikt!, här har man varit ledig hela helgen+ 2 dagar extra men inte var det lika fint väder som idag?. Varför var solen tvungen att komma fram just nu? när alla börjar jobba igen?. Nå ja både jag och Andy är ju lediga hela juli så förhoppningsvis blir det soligt och riktigt somrigt.

igår var det en väldigt lugn dag, vi skulle egentligen tvättat och städat men varken jag eller Andy var särskillt sugen på det så vi tog en svängom i löparspåret i vrinneviskogen. Det blev faktiskt löpning för mig med och som ni vet har jag alltid hatat jogg/löpining men jag och Andy har bestämt att iallafall komma ut och springa i spåret 1 gång i veckan. Vår första tur blev igår och jag har aldrig haft en bra löparkondition men jag klarade att springa runt hela spåret som var på 2,5km. Absolut inte lika långt som många ni springer men jag har inget mål att springa jorden runt så för mig räcker det.

Jag fick en riktigt skön känsla efter passet vilket jag absolut inte fick i början innan jag kom in i andra andningen, vilken skillnad det blir då!. Jag blev lite småsur när det kom mer vana löpare och sprang om mig så i slutet av spåret nästan in i mål sprang en kille om mig och då fick jag fart kan ni tro haha. Jag försökte att hela tiden tänka på mål och det funkade faktiskt. Precis innan mållinjen såg jag framför mig hur folk stod på båda sidor och hejade mig in i mål.



Det är bra med målbilder ibland måste jag säga, man blir ju mycket mer puschad och man vill prestrera maximalt om man ser positiva bilder i huvudet. Testa!. Igår blev det även ett pass bröst och armar på gymmet och även detta gick fläckfritt.

Sammanfattning av veckan:
3 styrkepass
5 cardiopass (totalt 3,5 timme)

Nu är det dax för jobb men vi hörs ev ikväll!

kram på er!



Underbar helg med piskrapp!

Denna helg har varit bland dom trevligaste på länge måste jag erkänna. Igår var vi hos Philip och Frida och hade det hur mysigt som helst. Philip och Andy repade först på förmiddagen och sedan begav vi oss till Linköping och började med att handla lite gott till middag. Det blev tacos och vi pratade om allt mellan himmel och jord, Andy och Philip pratade musik som vanligt. Vi gick tom en skogspromenad med Kiwi senare på kvällen och det blev en runda på 2,5 km. Vi var inte hemma förrän vid 12 på natten hihi.

Innan vi åkte till Linköping igår så blev det träning för min del. Ben och mage var det och det gick ritkgit bra, så br aatt jag har svidande träningsvärk idag hihi. Mitt största problem nu är mitt hopprep, det har blivit grymt dåligt på så kort tid. Man kan inte hoppa mer än någon minut innan hopprepet snurrar ihop sig som en ända knut, vilket resulterar i att man får sluta hoppa och virra ut det igen. Det är grymt irriterade och nu har jag hittat mycket bättre hopprep, dock kommer dom från usa och när ajg skulle beställa ett (hopprepet kommer från Golds gym) så gick det inte att beställa till sverige!!. Så nu kollar jag febrilt efter liknande på andra ställen för jag har inte hittat något liknande i sverige.

Någon som vet om det finns något liknande i sverige?.

Det är detta rep som Jennifer Nicole Lee använder sig av :)


Eller detta från Golds Gym:). Som ni ser så sitter repet fast helt anorlunda mot de som finns i sverige och därför tror jag dessa är mycket bättre!.

Idag har det blivit träning igen och denna gång armar och bröst. Försökte ven hoppa rep men det gick inte så det kanske bara blev 10 min sammanlagt haha, jag tänkte dock ut på en långpromenad i skogen senare för det har blivit en hit i familjen Liljas liv :) hihi.

Lite bilder från gårdagens träning och myskväll med Philip och Frida:)


Gårdagens Gymoutfit

Hopprepsdax! även om det INTE gick bra:(



En annan anledning till varför mitt hopprep inte är det bästa är för varje gång jag "snavar" på repet så piskar det till mig på baksidan av armarna och ryggen. Dessa märken är från gårdagen och jag kan säga att det var mycket värre innan+ att det gjorde sååå grymt ont!. Man kan tro att Andy piskar mig om dagarna haha.


Frida, Philip och Andy!


Jag kom också med på ett hörn:)

Nu blir det MAT!!

kram kram




Morgonpromenad avklarad!

Vaknade lite tidigare än jag tänkt idag, 8,30 blev det och jag kände att eftersom jag endå går upp så tidigt kan jag lika bra gå på en morgonpromenad innan frukosten. Det blev det och det blev nästan samma runda som jag gick under min första diet så det väckte lite gamla minnen:). Jag tog av lite tidigare för att inte vara ute mer än 60 min då den riktiga rundan är mellan 1,15- 1,30 lång och det slutade med att med ett raskt tempo var jag ute i 45 min. Det var riktigt skönt att få komma ut och röra på sig men benen kändes som tunga stockar efter ett tag.

Nu har jag precis ätit min goda frukost bestående av:

1 proteindrink, en shot citronsaft (för c-vitaminets skull),1 stort glas vatten,1dl osockrad yoghurt, några vindruvor,1 näve dinkelfras, 1 näve valnötter, lite solrosfrön. Hur gott som helst!

Som sagt så blir det snart gymmet i form av ett ben och vadpass, ska även slänga in lite mage eftersom jag inte körde det i torsdags. Efter passet blir det även ett hopprepspass och även det på gymmet då det går lättare att hoppa inne där det är helt plant. Sedan ger vi oss av till Linköping ännu en gång:).

Vi hörs!


Inspiration! i form av Jennifer Nicole Lee



5,5 km promenix

Hej vänner!


Det blev lite dåligt med bloggande igår och idag men jag har mina skäl. Igår var vi nämligen i Linköping hos Philip och Frida (Philip är gitarrist/keyboardist) och hade grymt trevligt. Vi åkte ut till bergs slussar och Kiwi tog sig ett litet dopp och så åkte vi en sväng till max och lärde känna varandra. I morn ska vi dit igen och det ska bli jättetrevligt.


Nytt och fräscht band!

Fr,v Philip, Andy, Christopher, Oscar och sittande Victor.

Idag har vi varit och storhandlat och nyligen kom vi hem från en 5,5km lång promenad med Kiwi i skogen. Hon var jätteduktig och höll en bra tempo skogen igenom  och nu har et precis blivit lite kvällsmat. Har faktiskt shoppat två nya träningslinnen som var på rea på stadium, grymt snygga och passade perfekt!. Jag behöver verkligen en ny träningsgarderob så det var på tiden.


Mitt nya linne:)



1,5km kvar!


Igår köpte vi dessutom nytt proteinpulver på proteinfabriken. Whay 100 skogsbär och den var faktiskt helt ok, för en gångs skull smakade det faktiskt skogsbär och inget annat konstigt som det lätt gör i proteinpulver tycker jag.

I morn innan Linköping blir det gymmet, det har blivit lite dåligt med cardio denna vecka men det får jag ta igen nästa vecka.

Nu ska jag kolla vidare på rederiet...stora kramar!!




Aktiv helg

Morgonstund!


Nu sitter jag här efter att ha ätit en riktigt god frukost!, innan frukosten blev det ett litet pass hopprep på gården men jag orkade bara 20 min eftersom jag var så grymt hungrig, tom så hungrig att jag var på dåligt humör!. Nu har jag dock fått i mig lite frukost som idag fick bestå av yoghurt utan tillsatt socker, lite valnötter, solrosfrön, några vindruvor och en tekaka med mjukost. Snart blir det dessutom träning och idag blir det så mycket som axlar, mage, rygg. Hade tänkt att  köra 3 pass styrka den här veckan eftersom jag nu är ledig torsdag och fredag+ hela helgen så varför inte passa på att vara aktiv då:).
 

Annars har jag inte planerat så mycket av dagen riktigt utan det får bli som det blir, jag är dock sugen på en liten promenad ev jogg senare idag så kanske blir det en kombination. Först en promenad med Kiwi och sedan jogga samma runda men vi får se. Annars blir det bara promenad.


I morse höll jag knappt på att komma ur sängen!, jag var så trött efter gårdagens arbete att jag var som förlamad i morse. Konstigt nog drog jag mig upp ändå och drack mitt kaffe och vatten och gav mig ändå ut. Det var mycket på jobbet igår, först gjorde jag tre satser skorpor, gräddade dom och hann även torka några+ att jag gjorde 300 strutskakor. När jag sedan kom hem tog vi en fika hos Andys pappa och jag var så trött att jag nästan somnade i soffan hos honom haha!, jag var inget vidare social haha!.


En sak är i alla fall inbokat och det är på lördag då jag och Andy ska träffa Philip, en kille i andys band. Jag ska få träffa hans flickvän för första gången så det blir att hälsa på dom och ev hitta på något skoj. Jag brukar inte vara så social utanför jobbet eftersom jag oftast är så trött att jag inte orkar men det ska bli så grymtkul att jag verkligen längtar!.


Ne he nu måste jag fixa mig inför gymmet men vi hörs senare!!





Lugnt och skönt

Hej!


Oj så trött jag var i morse när jag vaknade!,  det var inte långt att jag somnade om men mitt knep är att slänga sig upp direkt för då hinner man inte tänka på hur trött man är. Idag hade jag en praktikant på jobbet och det gick ganska bra, dock gillar jag inte riktigt praktikanter och speciellt små barn för oftast det blir oftast ganska rörigt. Det gick i alla fall bra och det är huvudsaken.


Snart hade jag tänkt att  gå ut och hoppa hopprep om det inte blir alltför sent, efter jobbet kände jag att jag bara ville ta det lugnt så jag och andy gick med Kiwi till himmelstalundsfältet och myste. Snart blir det kvällsmål i form av kesella och blåbär.


Under promenaden blev det lite bilder och ja jag blev nog rätt nöjd, hade nog haft en bättre kamera och inte min mobilkamera.













Förbränning pågår!

Hej folks!

Sitter här i soffan med min kesella efter en lång dag. jag började redan kl 7.30 på jobbet eftersom Malin var sjuk och hon ville sluta tidigare så fick jag helt enkelt börja tidigare, inte mig emot eftersom jag hinner med mycket mer när jag börjar tidigare. Kommer börja så tidigt hela veckan om Malin inte blir bättre så det blir ingen morgoncardio. Jag går redan upp kl 6.30 och har ingen lust att gå upp tidigare men det får bli kvällscardio istället. Igår var t det ett pass ben och mage på gymmet och det gick galant men oj vad jobbigt det är med högreps när man kör ben!, man kan ju knappt gå efteråt. Idag har jag sån grym träningsvärk i magen men det gör absolut inget då jag bara älskar att ha träningsvärk i magen!, då känns det verkligen som att det händer något om man säger så:).

Sedan efter gymmet blev det en tripp till Linköping och träffade Aisha medan Andy var med en bandkompis och sjöng in lite körer till deras demo som nu är klar!. Det låter grymt bra och kanske kan ni få ett smakprov när jag fått låtarna:).


En suddig bild på Andy hemma hos Philip i bandet:)

Jag och Aisha gick en promenad på ca 4,7km också och det var grymt skönt, dock hade jag svårt att hålla takten med tanke på mitt benpass idigare på dan hha!.


Efter jobbet idag var det hem direkt och bara mysa i soffan till rederiet när jag kom på att jag inte kört någon cardio alls idag så jag hoppade upp på crossen och körde 48min till rederiet haha, så jag fick min cardio idag i alla fall.

Nu ska jag äta min kesella sedan blir de dagsatt krama kudden, ska ju upp om ca 6,5timme och jag känner att jag behöver sova.
 



Nu har man duschat och dags att läga sig och nanna:)

Vi hörs imorn!


kram                  




Gymmet nästa!

Hej vänner!

Imorse höll jag knappt på att komma ur sängen!, jag var helt utsalgen efter gårdagen. Det blev ganska sent igår kväll så jag hamnade inte i säng förrän vid 01 efter att ha hollat på eurovision. Jag måste säga att jag gillar väll inte direkt att Norge vann men visst var det en väldigt udda låt. Jag hade mina små favoriter som bla var finland (de kom ju sist!) och några fler. I mose vaknade jag vid 9 och det som faktiskt drog mig upp var att solen sken och det var dags för lite morgoncardio innan frukost. Det blev ca 30 min hopprep på gården i solen och det var så grymt skönt. snart blir det även ett gympass och då är det ben och mage som ska piskas lite.


Jennifer Nicole Lee

Jag kan erkänna att gårdagens träning satte sina spår. Jag har ont i varenda muskel jag tränade igår så jag måste nog säga att jag tror högreps i sig kanske är bättre träning om man vill ha ordentlig träningsvärk haha!. Vilken enorm pump man får dessutom! ajaj!!. Det känns rikgit skönt med träningsvärk och att ha träningsvärk i precis alla muskelgrupper man kört under ett pass det är verkligen mer än super!, oftast kanske det gör lite ont i någon muskel men nu är det på varenda ställe haha!, jag klagar absolut inte!.


Vår egen svenska Pauline Nordin

Senare idag ska jag och Andy till linköping, jag ska hälsa på Aisha och vi ska nog gå en långpromenad i vackra vädret. Andy ska till en bandkompis och prata musik. Kommer ev ta lite bilder från Aisha sedan.

Vi hörs senare ikväll då jag rapporterar dagens pass.

pussar och kramar

/Ellie


Promenix i skog och natur

hej igen vänner!

Hoppas ni haft en kanondag för det har jag haft. Jag har faktiskt haft en hel del energi idag och det gråter man absolut inte över, tänk om man kunde må lika bra jämt vad bra det vore då. Då skulle ni nog bara få höra positiva saker här på bloggen. Glad är jag faktiskt alltid och det är sällan jag inte är det men självklart blir man alltid gladare om man har mycket energi i kroppen:).

Kom nyligen hem från en promenad på ca 2,5km, inte så speceillt långt men Kiwi var med så vi ville inte gå alltför långt. Vi var i vrinneviskogen och Kiwi blev såå glad att komma ut i skog och natur.

Nu har vi ätit lite gott och ska strax kolla på eurovision song contest men vi hörs imorn!


Vi hittade en underbar plats där man såg ut över hela Norrköping. En gammal skidbacke då det var en lift på sidan:).



En ganska häftig bild faktiskt, gungandes med Kiwi:)






Nyligen ätit en belgisk surdegsbaugett med minikeso, ost, och grönsaker!+ lite naturgodis:).



Superdag!

Hej läsare!


Vilken strålande dag det är idag!, solen har hittat fram igen men tyvärr blåser det lite för mycket för att det ska bli riktigt skönt ute. Jag har i alla fall varit och tränat idag!, mitt första pass på hela veckan och jag vågar faktiskt påstå att det gick riktigt  bra!. Jag har dock bestämt att börja köra mer högreps på styrkan för att bla öka konditionen och ev få fram lite konturer. Jag tycker dessutom att jag känner av mer att jag tränar när jag kör lite fler reps. Tung träning brukar bara ge lite träningsvärk dagen efter och så känner man inte direkt så mycket att man tränat när man går ut från gymmet men nu när jag istället ökat repsen till 12-15 reps och det var grymt jobbigt men samtidigt otroligt skönt för man känner verkligen att man använder musklerna. Nu känner jag mig mycket lättare i kroppen, dock fortfarande trött... som vanligt haha. Jag sov fram till 10,30 idag men skulle säkert kunnat sova mycket längre.


Träningen gick som sagt bra men jag körde nog lite för mycket muskler på en och samma gång, min planering var att dela upp kroppen på två pass denna vecka och det blev överkropp idag, dock körde jag så intensivt jag kunde och som sagt inga imponerande vikter haha!.


Cardio har det i alla fall blivit av den här veckan och det har blivit totalt än så länge 120 min (2 timmar) uppdelat på 3 pass men idag, lite senare ikväll kommer det bli ett pass hopprep och även imorn någon form av cardio. Jag får ju inte glömma att jag går promenader med Kiwi också minst 2 gånger om dagen (Andy går själv ibland också). Igår var jag faktiskt på min första morgonpromenad på väldigt länge. Visste dock inte hur långt jag vågade gå eftersom jag skulle till jobbet, jag blev riktigt förvånad när jag märkte att jag bara gått 25 min när jag väl kom hem. Då vet jag att jag kan gå längre en annan dag:).

Snart blir det lite mat. Torsk med chili och paprika cream fraische och kokt potatis, mmmm.


Föresten så måste jag säga att jag fortfarande blir lika inspirerad av Jennifer Nicole Lee och kollar mer än gärna på videoklipp med henne innan mina pass :). Inte kan man tro att hon fött barn:).



Kram kram




Dålig jag är....

på att blogga. Det har inte blivit mycket av det på senaste tiden men det beror helt på att jag varit för trött efter jobbet. Det är en ganska hektisk period just nu då vi är inne i vår lilla, som jag kallar det "skorpperiod". Brunneby Musteri har beställt 2 kartonger av varje smak som vi har i skorpor till på lördag och vi har 12 olika smaker så det blir massor packa skorpor just nu.

Ja trött är man ju alltid


Våra biskotti som jag packar järnet  just nu:)

Som sagt så händer det inte särskillt mycket i mitt liv just nu med tanke på att jag vilar lite från träningen. Än så länge har jag hunnit med 2 pass hopprep, 1 joggpass och det kommer återstå minst 2 hopprepspass till och ev 2 styrkepass i helgen för att uppehålla den muskelmassan jag har. Jag blir alltid lika sugen på att träna när jag ser videoklipp och bilder men det känns fortfarande väldigt segt. Jag skulle verkligen behöva en skjuts i rätt riktning. På något sätt känns det som att något saknas men jag vet inte riktigt vad. En sak vet jag som fattas och det är energin så jag måste ringa VC de närmaste dagarna och fråga om de glömt bort mig :(.


Jag i början av veckan på min joggingrunda:)

Hoppas er träning går bra och kom gärna med tips på motivationshöjare för mina motivationsmetoder börjar bli uråldriga haha.



Puss på er alla och ta hand om er!


7 årsdag idag!!

God kväll i stugorna!!


Åhh så trött jag är!, tur att sängen kallar snart! Men först blir det ett litet kvällsmål.


Idag är det Andys och min årsdag! Dvs idag har vi varit tillsammans i 7 hela år och i september har vi även varit förlovade i 7 årJ. Exakt idag för 7 år sedan blev vi tillsammans och då bodde jag i Nyköping och Andy här i Norrköping. Jag minns det som igår, dock har jag ett litet minne av tiden då vi blev tillsammans för bara någon vecka efter att vi blivit tillsammans (kanske inte ens det) så var jag med om en liten olycka på min cykel när jag skulle cykla hem från skolan. Jag hade vaniga tofflor på mig och så stod jag och cyklade och så råkande jag trampa snett på pedalerna och for ner i marken och släpar fötterna efter mig på asfalten och skrapar upp ett stort hål precis när man böjer foten. I det djupa hålet som blivit hade det fastnad en stor sten+ svart asfalt runt såret.
 

Pga av chock stoppar jag in fingret i såret och gräver ut stenen. Eftersom jag hamnade i chock kände jag heller inte att det gjorde ont förrän jag kom till sjukhuset när de skulle tvätta rent. Eftersom det hade fastnat svart asfalt i och runt såret var det tvungna att använda en rotborste för att få rent och de gnuggade med en hårt trubbig borste, MITT I SÅRET!!. Trots att jag hade fått massor med bedövning så vred jag mig i smärta. Min nyfunna livspartner Andy satt så klart med mig och kramade om mig. Det kommer jag aldrig att glömma och det kommer jag heller inte då jag fått ett stort minnesmärke som heller aldrig kommer försvinna, på foten :)
 

Det är sånna små saker som man kommer på när det är dessa dagar och man kan med helt andra ögon blicka tillbaka till olika händelser som både var bra och dåliga.


Då var man 15 år och gick i högstadiet och Andy skulle fylla 22 hihi. Nu är man 22 och snart 29 och gamla pensionärer haha!!.


Dagens träning blev hopprep på 45 min och då intensivt. Vilade bara ca 2 min för att hämta andan lite och ev när man snavade på repet hihi. Jag kollade faktiskt runt lite på internet om hopprep och såg att 45 min hopprepsträning förbrände 491 kcal!!! Det är absolut inte fy skam med tanke på att det bara är en barnlek från början. Läste dessutom att hoppade man 45 min så var det  motsvarande CA 9,4 km jogg, snacka om att det är intensivt!. Jag säger bara det!, hoppa mer hopprep!!.....



Jag 15 år och tandställning haha!! och Andy 22 år. Nyförälskade:)


Jag hängde alltid med på repningarna när Andy repade då jag hade sett en riktig snygging:). Här var vi itne tillsammans ännu. (OBS de snygga byxorna jag hade haha!!)


Nyförlovade :)


Missa Inte!!

Ni har väll inte missat att Top Formula fått massor av nya produkter!. En del av produkterna är bla:

*Dalblads Massor av protein!
*WNC
*spikmattor
*sojaprotein från naturell
*Livsmedel (massor av nyttiga livsmedel!)
*Massa prylar (stegmätare, blodtrycksmätare mm mm)

Det är otroligt mycket produkter och de har expanderat massor på marknaden de senaste året och självklart är det väldigt bra priser!. Passa på och beställ för beställer ni och anger Elinor som rabatt kod så bjuder jag på frakten!. Rabatten är dessutom tillsvidare så du kan använda den MÅNGA gånger!.

OBS skulle den dock inte fungrera, ring in beställningen istället!.


In och shoppa redan nu! www.topformula.se








Hopp hopp!

Hej!


Vilken dag det varit idag förstår inte var dagen har tagit vägen. kom inte ut från jobbet förrän vid 17,30 nästan, höll nästan på att glömma bort tiden haha.


Imorse gick jag upp redan kl 7,30 för att gå ut och köra lite Cardio. Det blev lite jogg 3 varv runt vår volleybollplan som finns i folkparken, visst det är inget vidare långt men jag vill börja lite försiktigt för att sedan stegra och springa fler varv. Jag ska försöka öka ett varv för varje pass jag kör. En sak som jag tror vissa missförstått vad gäller min vila, det är inte meningen att jag ska ligga på latsidan under min vila utan jag ska träna utan att känna ett tvång. Jag tränar helt enkelt om jag känner att jag har energi kvar och har jag inte det så vilar jag helt enkelt. Kommer antagligen att bli träning i alla fall i helgerna och så kan det bli något pass i veckan men som sagt inga måsten!. Kommer röra mig mycket i form av cardio eller promenader för att ändå röra på mig.


Hur som helst så blev det tre varv jogg+ lite styrkeövningar med hjälp av en bänk. Det som var bra var att trots att jag inte joggade så höll jag en bra och jämn puls även genom styrkeövningarna vilket betyder att jag endå hade en ganska hög puls vilket så klart förbränner lite extra J. Det blev bla lite övningar som:


Armhävningar

Knäböj

"trappsteg" (dvs jag  tar ett kliv upp på bänken och går ner igen och byter ben)

Plankan

Dips på bänk


Det var lite av de övningarna jag körde och sammanlagt blev mitt pass 30 min långt. Perfekt intensivt pass och grymt skönt!, inget jobbigt och varm gym inte haha. Snart ska jag ner i källaren och hoppa hopprep med Andy. Vi köpte nämligen ett hopprep på stadium idag så vi ska inviga det. Kommer gå upp lite tidigare varje dag för att hoppa lite, perfekt cardio.



Nu måste jag sticka för snart kallar sängen men vi hörs imorn!!


kram




Inspiration!!

Hej Vänner!

Dagen idag har varit riktigt skön och det har varit väldigt fint väder, dock ganska blåsigt men jag har hunnit gått på 2 lite längre promenader och ena tillsammans med Malin.

Imorn är det jobb igen och det ska bli ganska skönt och göra lite nytta igen. Både igår och idag somnade både jag och andy efter middagen och sov någon timme och det är grymt skönt men OJ så seg man blir efteråt, jag är fortfarande seg och då var det endå ett ex antal timmar sedan jag sov haha.

Jag har faktiskt fått en del inspiration och denna inspiration kommer från en viss Jennifer Nicole Lee som är en grym förebild för mig. Visst kanske inte den riktiga kroppen som jag eftersträvar men hon har en grum kropp och har ett underbart utseende. Att hon dessutom varit överviktig kan man ju knappast tro men så är det faktiskt. Man kan helt enkelt säga att hon är en riktig fitnessmamma som gett mig inspiration till lite extra cardio som jag ev kommer att börja med nästa vecka nu när jag vilar lite från styrketräningen. Hon är en riktig hejdare på hopprep så jag ska faktiskt införskaffa mig ett. Det är ett grymt bra redskap som man kan ta med sig överallt och så blir man ju lite som barn på nytt, hopprep är definitift underskattat!.
    
Före till höger och efter till vänster. Kan hon kan väll alla eller vad säger ni?

tror jag dessutom kommer att köra lite intervaller upp för en grymt brant backe som jag har ca 1 min från mig som jag tänkte köra lite i. Nu kan jag ju lägga mer energi till cardioträningen och kanske få ge den lite extra tid och sedan när styrkan sätter igång igen sedan så är det kanske lättare att fortsätta om jag hittat någon cardioform som jag gillar. Det får bli en liten prövotid:).

Nu tänkte jag ta ett snabbt bad sedan väntar sängen...hoppas ni haft en underbar helg!

massa kramar!


Mer info finns på www.jennifernicolelee.com där hon även hjälper andra kvinnor att nå sina drömkroppar




Förrvirrad

God morgon!.

Igår blev det ett pass ben och vader och det gick faktiskt riktigt bra, det blev ett medeltungt pass där jag bla körde:

knäböj i smith
utfall i smith
benspark
liggande lårcurl
raka marklyft
och sittande baksida

Senare på kvällen blev det en långpromenad med Kiwi runt strömmen och sammanlagt var vi ute 1,5 timme.

En sak som jag har blivit lite fundersam till och en stor anledning till min bristande motivation tror jag beror till stor del att jag inte alls mår bra efter mina träningspass. Som igår tex när jag hade körde ett ganska intensivt benpass genom att gå mellan två övningar, under passet gick det bra men efter passet mådde jag så enormt illa och blev sååå enormt trött att jag kan somna direkt på platsen jag står på. Igår blev jag så trött efter träningen att jag gick hem och bara jag slängde mig i sängen så somnade jag, och vilket illamående sedan!.


Så här har jag fått många gånger de senaste tja halvåret kanske, det är enormt sällan jag blir pigg av träningen utan oftast raka motsatsen vilket jag tycker är enormt störande för jag älskar och träna och kommer alltid att göra då jag vill representera hälsa, träning och god kosthållning men eftersom jag för närvarande inte mår bra av träningen mer än att jag tycker att det är kul så kan jag inte nå upp till det mål jag har nämligen att visa att träning är en av det roligaste man kan syssla med och att man alltid mår så bra efteråt för det gör inte jag!.


Jag har inte sagt något om detta förrän nu eftersom jag velat fundera på saken själv vad det kan bero på. Jag vet att jag inte borde känna så här för det har jag aldrig tidigare gjort då jag som sagt tränat sedan jag var 15 år. Då kommer jag ihåg att jag alltid gick ut på morgonpromenader 5-6 gånger i veckan väldigt tidigt och minst 45-60 min+ åkte 30+30 min till skolan med buss varje morgon+ tränade styrketräning på gym+ tränade på friskis och svettis och var värd och arbetade där lite ibland, då kände jag aldrig så här och därför är det en helt ny upplevelse för mig som jag måste få reda på vad det kan vara. Jag har själv funderat ut två alternativ:


1: Pratade lite på mailen med Anna Lubeck om mitt stora problem och hon trodde att det lät som överträning vilket det skulle kunna vara då jag bara haft gymuppehåll som max 2-3 veckor och då ofta i samband med sjukdom. Kanske är det så att min kropp måste vila?. Jag har genomlidigt 2 dieter hittills även om det inte varit från start till mål och knappt vilat från träningen ens 1 vecka innan jag börjat träna igen så kroppen kanske aldrig riktigt får återhämta sig ordentligt och som Anna sa "ger signaler nu genom att må illa, dålig motivation och enorm trötthet efter passen".


2: Det kan även vara så att min ev sjukdom (låg ämnesomsättning) sätter sina spår i min träning genom att jag blir trött och mår illa?, det kanske helt enkelt har ett samband eftersom jag annars är kroniskt trött men blivit värre det senaste året och då mest i samband med träning?.


Jag precis som er alla vet att detta inte är normalt och jag undrar därför vad det kan vara, hoppas läkaren hör av sig snart så jag får en tid för provtagning.


Vad tror ni det kan vara?


Nu kanske ni förstår att jag inte är lat när jag säger att jag ev hoppat över ett pass utan allt handlar som sagt om detta problem (oftast men ibland har jag även fått förhinder).


Nu funderar jag på om jag ska ta en paus i träningen och bara träna när jag absolut känner att jag vill eller så kommer jag i alla fall köra lite cardio för att Ändå hålla igång men bara på mina egna villkor, men vad tycker ni?




Att se struts!

God dagens!

Dagen idag har varit lugn på alla sett och vis men jag tävlade lite med mig själv idag på jobbet! (det finns allt en lite tävlingsmänniska i mig allt). Vi hade fått en stor beställning på 500 strutskakor till på måndag och beställningen kom igår. Jag och Malin fick lite smått panik så det var bara att sätta igång och baka idag. Mitt jobb idag blev därför att doppa alla 500 strutskakor i choklad och det tog hela dagen!. Däremot ville jag sätta ett litet mål med dagen och det var att jag skulle vara klar med alla kl 16 för då slipper sussane jobba imorn lördag. Bättre att jag får gå hem 15-30 min senare än att hon ska behöva gå upp en ledig dag och jobba för att jag varit sölig.

500 strutskakor till 16 var det alltså och jag blev klar ca 15,55 så det var på håret. Jag var så inne i min lilla tävling att jag nästan blev sur när det kom en kund, speciellt om den skulle stå och fundera i 10 min på vad den ville ha haha!, men det var så klart inget som märktes utåt men det var mitt lilla hemliga mål haha.


Bilderna lånade av www.vikbolandsstruts.se

Sussane blev iallafall glad att jag blev klar med alla och det var ju lite huvudsaken. Sedan hatar ju jag att behöva lämna saker ogjorda, allt ska vara på sin plats när dagen är slut för det är skönt att slippa ta reda på saker nästa dag när man kommer till jobbet, då är det liksom en ny dag och nya tag som gäller.

Man kan med denna dag säga att jag ser strutsar springa runt i huvudet på mig haha! fast kanske i form av strutskakor då hihi. Föresten! någon som ätit struts någon gång?, någon som vet om det är ett magert kött?. Jag är riktigt sugen på att testa så man kanske kan prata med strutsmänniksorna som kommer med strutsägg till oss:) kanske kan förhandla fram ett bra pris:) hihi.


En nykläckt strutskyckling :) P.S Hur viktigt är det för er att era livsmedel är närproducerade?

Nehe gott folk, nu orkar jag inte skriva mer men jag hoppas ni haft en underbar dag och berätta gärna hur er dag varit både vad gäller träning och i allmänhet...

kram på er!


Det är...

konstigt med folk i dagens samhälle. Tänk att vissa bara måste trycka ner folk och påstå massa saker helt i onödan. Jag bara förstår mig inte på dom, det värsta är att min blogg blivit invaderad av alla dessa människor som bl.a. påstår att jag kommer på ursäkter för saker. Hallå!! Jag är väll människa precis som alla andra och ett liv där saker och ting kan ändras. Min sista kommentar jag kollade på var det en som påstod att jag kom med ursäkter för att slippa spinga så fort på löparbandet!, men snälla! Vad skulle det vara för ursäkt?. Tror ni ärligt talat att jag skulle sitta och skriva något som jag egentligen inte ville på bloggen men som jag skriver att jag vill för att det låter bra?.Tror faktiskt att det är det ni påstår.


Då kan jag trösta er med att så är inte fallet, jag är ingen lat j*vel som egentligen vill ligga på soffan och dega. Nej när det gäller träning har jag faktiskt aldrig varit lat, jag älskar och träna och kommer alltid att göra så ni som påstår att jag kommer med ursäkter om allt och inget kan lämna min blogg genast för jag vill inte ha såna läsare. Min blogg läser man för att man gillar den, inte för att hoppa på en oskyldig person som bara vill skriva om sin träning och sitt liv i övrigt....

Så nu fick jag ventilera mig lite, det behövdes verkligen kan jag säga för jag är sååå trött!, jag vet inte hur många gånger jag nästan ett upp att blogga av just den här saken, jag vill nämligen inte ha folk som säger hur jag borde träna, äta eller leva mitt liv. Väljer jag att inte träna pga. av att jag är sjuk så gör jag inte det och inget som någon annan behöver lägga sig i, så tycker jag.


Idag gick jag upp vid 8 för att hinna med ett pass på crossen innan frukost. Det var bra länge sedan jag gick upp och körde innan frukost men idag gjorde jag det och det blev ett pass på 25 min och det fick räcka. Nu har jag precis ätit min frukost och sedan efter 10 går jag till jobbet.


Igår blev det ingen träning. Jag hade knappt sovit 1 timme på natten och så hade jag ätit ruskigt dåligt vilket jag inte är stolt att säga men så var det tyvärr. Jag hade sån fruktansvärd huvudvärk hela dagen på jobbet och när jag väl kom till mina föräldrar för att hämta Kiwi somnade jag som en stock direkt i mammas säng, längre än så kom jag inte. När jag väl somnade mådde jag så ofantligt illa och det kändes som att jag hade feber och ögonen hängde i backen så himla dåligt mådde jag, jag orkade knappt gå hem från dom så illa var det.
 

Idag mår jag bättre men jag vet så väl hur min kropp blir när den inte fått i sig så pass mycket mat som den behöver och sömnen är inte att tala om. Jag ska i alla fall försöka hinna med ett pass idag istället men allt beror på när jag kommer från jobbet, gymmet stänger nämligen tidigt idag så vi får se.


Ha en underbar dag!




Mellan liv och död

God morgon

Usch vilket hemsktväder det varit i Norrköping de senaste dagarna!, regn regn regn är bara förnamnet, tydligen hade det även åskat. Kanske beror regnet på att vi köpte trädgårdsmöbler och grill?, jag vill så ärna använda det men det är ju inte så mysigt med skitväder.


Gårdagens pass gick ganska hyfsat, dock märkte jag att jag börjat jobba och står hela dagarna för när det var dags för marklyft (rygg och mage) så kände jag att ryggen var ansträngd och då speciellt i korsryggen. Därför blev det inget tungt marklyftpass utan mest för att underhålla. 60kg var det jag orkade igår! Och jag blev så sur på mig själv att jag inte orkade köra tyngre, nåja alla kan ju inte vara på topp jämtJ. Första övningen blev i alla fall lats både framför och bakom nacken och det blev sammanlagt 5 set. Hantelrodden gick inte heller fläckfritt då jag även där kände mig svag och körde bara på 21 kg hantlarna. Min sista övning för rygg blev stående rodd med viktstång och denna körde jag mest för att köra slut på musklerna ordentligt och verkligen trycka till i slutet av övningen.


Efter passet var jag både trött och kände mig lite sliten men trots det blev det 10 min intervaller på löparbandet. Körde spurter på 30 sek och vilade helt i 30 sekunder. Det hemskaste var att jag tänkte köra på Hastighet 11 på bandet för det har jag gjort tidigare så jag står på sidan om löparbandet och trycker upp bandet till 11,0 och hoppar på. De var helt omöjligt att springa i den hastigheten!, det måste varit något fel på bandet för det gick så snabbt att jag knappt kunde hålla mig kvar. Jag insåg att det kunde gått riktigt illa och sänkte hastigheten till 10 men det hade knappt hänt något med farten så jag hamnade på 9 när jag äntligen kunde SPRINGA ordentligt och även då var det väldigt snabbt men det ska ju vara en spurt men man behöver ju inte vara på gränsen mellan liv och död haha!.


När jag kom hem efter passet var jag så grymt trött att jag bara kollade på rent hus, Kissade Kiwi och gick och la mig. Självklart så ska man då heller inte kunna sova, bara för att jag var sååå trött så låg jag och hundsov nästan hela natten och somnar djupare fram mot morgonen när jag ska upp. Är det inte typiskt!.


Nu ska jag strax till jobbet och kl är nu 07,33, jag börjar kl 9 idag eftersom vi ska till fotografica och snacka hemsida. Snart är den klar så det ska bli kul och få upp den en gång för alla.


Nu måste jag gå, ha det super!




Hålla ankorna sällskap!?

Hej igen!


Klockan är egentligen på tok för mycket för att sitta vid datorn för nu borde jag egentligen krama kudden, dock tänkte jag uppdatera er lite vad som hänt under dagen.


Det har inte hänt något direkt utan dagen har rullat igenom fläckfritt. Vila från träningen var det dessutom även idag enligt schemat men det betyder inte att jag legat på latsidan, nej nej!! Jag kände mig faktiskt riktigt sugen runt 21 tiden att det fanns en del energi och motivation för ett cardiopass. Vad passar då inte bättre att hoppa upp på crossen?, det gick superbra och det blev 45 min cardio till body dvd'n som medföljde i ett tidigare nummer av body från fitnessfestivalen 2008. Med dvd'n rullandes och musik i öronen gick det galant att köra, dock har jag börjat tröttna på min crosstrainer och skulle hellre vilja ha ett löparband. Är det någon som är sugen på att byta? Hojta gärna till i så fall!.


Efter cardiopasset körde jag även lite små övningar för triceps, lite ben, mage bröst med den egna kroppsvikten. Dock inte speciellt länge men det var bara för att blir av med lite extra energi:).


Nu sitter jag och äter min kesellaglass som jag gjorde för en stund sedan, det var första gången jag gjorde och oj så god den blev!. Det enda jag gjorde var att ta 250g lättkesella och bär efter smak (jag hade hallon/blåbär) och slänga i allt i en mixer och stoppa in i frysen!. Lite surt blev det men vill man kan man ju ha i lite sötningsmedel. Den blev inte alls så tjock som en brukar vara utan blev mjuk och mycket lösare vilket jag föredrar.



Jag tänkte faktiskt dela med mig av dagsformsbilder som jag tog i måndags, ingen vacker syn kan jag lova så jag får helt enkelt hålla ankorna i vassen sällskap men det gör inget, förra året var jag i rätt bra form ändå så jag skämdes inte så då kan jag bjuda på en sämre form i år haha!. Vet inte vad vikten ligger på och det är väll tur det haha. Jag kör på och äter på så får vi se vad min lilla läkarundersökning säger om jag har ett ämnesomsättningsfel eller inte, det ska i alla fall bli grymt skönt och få veta.



Ingen bra bild alls och helt osminkad men det bjuder jag på, det är extremt dåligt ljus tyvärr men bilder skvallrar om att formen sett sina bättre dagar haha. Jag kan dock säga att det varit värre!

Flexa lite måste man göra också. Märker nu att min självutlösare gör att bilderna blir så suddiga, hmmm.

Mjuk och go brukar man väll säga hihi


Nu måste jag sova men vi hörs imorn igen!




Dagarna sveper förbi!

God kväll läsare!

Nu får jag äntligen lite andrum!, från att jag vaknade i morse till nu har jag konstant varit igång, jag har nog bara suttit still 30 min på hela dagen. Först jobb 11-17,15 ungefär och sedan satt jag några minuter hos mina föräldrar och snackade lite skit och så hem och packa tvätt då jag skulle stå i tvättstugan kl 19. Därefter sätta igång och storstäda lägenheten, ner till tvättstugan, upp och fortsätta städa, ner igen till tvätten, upp och städa, ner igen och nu sitter jag här efter att ha bäddat rent i sängen. Strax ska jag ner till tvätten igen och hämta upp den, puhh!!. Det var bra tur att jag var ledig från träningen idag.

Gårdagen var en underbar dag på alla sätt och vis då vi åkte runt lite i affärer och kollade på trädgårdsmöbler till vår loftgång. Det slutade faktiskt med att vi köpte ett helt set med 4 stolar, 1 bord och ett parasol på Shape. Jag kunde heller inte motstå att köpa en grill när vi endå var i farten och vi får nöja oss med en elgrill eftersom vi grillar på en balkong, men bättre det än inget :). Självkalrt var vi tvungna att inviga grillen och våra nua trädgårdsmöbler så vi grillade kycklingspätt, det var så oerhört gott, så pass gott att grannens katt kom och blev grymt intresserad av vad det var för smaskigt vi höll på med :).

Så här ser det ut :). Vi har valt att bara ha 2 stolar framme för annars kommer vi inte in till lägenheten och grannen kommer inte hem till sig heller haha!. Smart att kunna ställa fram dom om man blir fler:).


Ja ha då har veckan satt igång med stormsteg och helgen har gått så fort att man knappt hann blinka. Imorn är det återigen vila från träningen men då ska jag bara ta det helt lugnt efter jobbet, det kan vara skönt det också:).

Ha en underbar vecka gott folk!




Solig gårdag

Hej igen!

Vilket fantastiskt väder vi har nu, här i Norrköping var det riktig sommarvärme och om jag skulle gissa tror jag att det var ca 25 grader. Självklart var vi ute större delen av dagen men så blev det även ett pass armar och axlar på gymmet. Nu när det börjar bli varmt ute drar man sig mer och mer från gymmet, man skulle helst av allt velat träna ute om man skulle träna för på gymmet blir det alltid som en bastu på sommaren. Igår hade personalen släckt ner alla lampor i "hardcore" avdelningen som är en trappa upp eftersom det är stora fönster (ca 2-2,5 meter höga) så det var härligt mörkt där igår. Det var inte mycket folk där heller och det kan man väll nästan förstå. De är faktiskt rätt många som lägger träningen på hyllan under sommartiden för att sedan återkomma i höst. Så har jag aldrig velat lägga min träning då jag ibland kan tycka att det är skönare att träna på sommaren, eller kanske inte skönare men man kan göra så mycket annat än bara vara på gymmet om man vill ha sin dagliga dos motion.


Dessa ska få hänga med mig till passen ett bra tag framöver:)

Gårdagens träning blev som sagt axlar och lite armar. Körde dock bara en övning triceps och en biceps då jag tyckte att passet skulle bli lite väl långt. Det bästa av allt var att jag köpt nya hörlurar (Kiwi bet sönder de andra paren jag hittils haft) så nu kunde jag återigen ha musik under passet vilket gör en väldigt stor skillnand. Innan jag gick till gymmet var jag tvungen att testa dom och jag skuttade runt som en aerobicsinstruktör i lägenheten, så glad och motiverad blev jag. Man får ju inte glömma den tiden då jag var aktiv i friskis och svettis som värd på olika pass, bla skivstång, och gympa värd och så satt jag även med i gruppen som tog fram Nyköpings friskis och svettis gym och de minnerna fick jag tillbaka av att hoppa runt som en ren vilde haha.

Jag orkar tyvärr inte skriva så jättemycket om passet men det jag kan säga är att jag gjorde ett PB i bicepscurlen. Jag gjorde nämligen en 6:a på 16,5 kilos hantlarna!. Utöver den övningen blev det även för bröst och triceps:

Hantelpress
Militärpress
Hantellyft
framåtlutade hantellyft
pecdec
och för triceps Pusch down i cable

Joggande även 10 min på bandet+ gång 5 min efter passet men eftersom jag bara ätit frukost och att det var för tokvarmt i gymmet orkade jag inte mer, men det kommer fler tillfällen:).

Idag ska vi iväg och köpa trädgårdsmöbler som vi ska ha på vår lilla loftgång, det kan verkligen behövas nu när det är så fint väder ute. Sedan blir det tvättstuga för resten av slanten och ev lite städ också det beror på vad klockan hinner bli. Skulle behöva gå på stan och hitta en klänning som jag ska ha på min systers bröllop i juni men jag får väll vänta lite med det :(. Det blev tre pass träning den här veckan och ev om jag hinner blir det ett fjärde och sista men vi får se.

Vi hörs kanske senare kram kram! 






Kiwi bara älskar sol och värme!!. Hon är dessutom jätte duktig på att stå och hoppa på bakbenen:)


Gårdagens Ben

God morgon!, blev inte mycket bloggande igår eftersom vi fick annat att göra. Efter gymmet blev det nämligen middag och därefter bestämde vi oss för att gå på en promenad ner till himmelstalundsfältet där vi tänkte testa att släppa Kiwi så hon fick springa av sig lite. När vi nästan var där såg vi en ny inhängnad som var en ny hundrastgård och jag blev såå fantastiskt glad!, det finns nämligen väldigt dåligt av dom här i Norrköping och den vi brukade åka till var mitt i stan och var jätte liten och var dessutom bara gjord på grus vilket inte är speciellt roligt för en hund. Denna rastgård var enormt stor och var dessutom grästäckt och Kiwi blev såå glad att vara där.

Hon träffade tom en stor hund som hon lekte med, hon har aldrig lekt med en stor hund tidigare då hon tycker dom är för stora och läskiga. Nu fick de träffas på varsin sida om stängslet och de gick jättebra och de sprang som aldrig förr men Kiwi var lite smått tveksam endå men efter ca 1 timmes lek mellan stängslet valde vi att ta in den stora hunden i gården kopplad. Det gick också jättebra men Kiwi har nog aldrig sprungit så mycket i hela sitt liv och det var kul att se att det faktiskt funkade ihop med en stor hund. Jag är annars ganska skeptisk till stora hundar eftersom kiwi är så liten, det krävs inte mycket för att något ska gå snett och hon får svåra skador eller tom dör så med koppel går det utmärkt att hon får leka och nosa på en stor hund.

Innan vår lilla lekstund med Kiwi blev det ett pass ben och det gick väll sådär, jag började i hackliften och jag började känna av mina knän och det kändes väldigt konstigt inte alls på samma sätt som jag brukar så jag valde att vara försiktig.

Hacklift: Inget PB precis men jag körde iallafall 3 set på 70 kilo och det fick väll räcka. 70*3set*8reps.

Ufallsgång med hantlar: Detta är en helt ny övning för mig och inget man kan göra så ofta på vårt gym, speciellt inte om man tränar senare på kvällen då det itne finns någon plats att gå på. Nu gick det dock bra och jag började med en ganska liten vikt på 8,5kilo i vardera hand och gick 2,5 runda och blev ca 24 steg per set. Vilken grym träningsvärk jag fick i rumpan! aj aj aj!!

Benspark: Absolut ett måste i min benträning då man får sån enorm kontakt och oftast bra pump. Här gjorde jag faktiskt ett PB! 61kg!*1set*6reps men totalt ca 4 set.

Liggande bencurl: Här körde jag bara en övning för baksida då min enorma trötthet kom som ett brev på posten. När den gör det så hamnar min energiniå verkligen nere i stortånageln och jag orkar INGENTING så jag fick nöja mig med dessa set 18kg*2set*8reps.

Det var det jag orkade med igår och det är ju absolut bättre än inget. Idag har jag grym träningsvärk i rumpan och lite i benen. Det är sällan jag INTE får träningsvärk i rumpan av ett benpass, men vem vill inte ha en snygg rumpa? hihi.

Idag blir det axlar och lite armar, glömde faktiskt köra armar när jag skulle köra bröst tidigare i veckan så jag får väll köra lite idag. Sedans ka vi iväg till hundgården igen och leka, ett superbra sätt för Kiwi att få sin dagliga motion på:).

Vi hörs!




Träningsdax!

Ja ha då var det fredag och ledigt från jobbet, istället blir det träning och då blir det benen som kommer få sitt. Valborg igår var lugn och jag och andy satt bara hemma och myste. Efter jobbet däremot så gick vi över till mina föräldrar och åt tårta:), mamma hade bakat en budapesttårta och det är ju bara föööör gott!.

Nu måste jag sluta, ska iväg nu men vi hörs senare!






Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0