Gårdagens Ben

God morgon!, blev inte mycket bloggande igår eftersom vi fick annat att göra. Efter gymmet blev det nämligen middag och därefter bestämde vi oss för att gå på en promenad ner till himmelstalundsfältet där vi tänkte testa att släppa Kiwi så hon fick springa av sig lite. När vi nästan var där såg vi en ny inhängnad som var en ny hundrastgård och jag blev såå fantastiskt glad!, det finns nämligen väldigt dåligt av dom här i Norrköping och den vi brukade åka till var mitt i stan och var jätte liten och var dessutom bara gjord på grus vilket inte är speciellt roligt för en hund. Denna rastgård var enormt stor och var dessutom grästäckt och Kiwi blev såå glad att vara där.

Hon träffade tom en stor hund som hon lekte med, hon har aldrig lekt med en stor hund tidigare då hon tycker dom är för stora och läskiga. Nu fick de träffas på varsin sida om stängslet och de gick jättebra och de sprang som aldrig förr men Kiwi var lite smått tveksam endå men efter ca 1 timmes lek mellan stängslet valde vi att ta in den stora hunden i gården kopplad. Det gick också jättebra men Kiwi har nog aldrig sprungit så mycket i hela sitt liv och det var kul att se att det faktiskt funkade ihop med en stor hund. Jag är annars ganska skeptisk till stora hundar eftersom kiwi är så liten, det krävs inte mycket för att något ska gå snett och hon får svåra skador eller tom dör så med koppel går det utmärkt att hon får leka och nosa på en stor hund.

Innan vår lilla lekstund med Kiwi blev det ett pass ben och det gick väll sådär, jag började i hackliften och jag började känna av mina knän och det kändes väldigt konstigt inte alls på samma sätt som jag brukar så jag valde att vara försiktig.

Hacklift: Inget PB precis men jag körde iallafall 3 set på 70 kilo och det fick väll räcka. 70*3set*8reps.

Ufallsgång med hantlar: Detta är en helt ny övning för mig och inget man kan göra så ofta på vårt gym, speciellt inte om man tränar senare på kvällen då det itne finns någon plats att gå på. Nu gick det dock bra och jag började med en ganska liten vikt på 8,5kilo i vardera hand och gick 2,5 runda och blev ca 24 steg per set. Vilken grym träningsvärk jag fick i rumpan! aj aj aj!!

Benspark: Absolut ett måste i min benträning då man får sån enorm kontakt och oftast bra pump. Här gjorde jag faktiskt ett PB! 61kg!*1set*6reps men totalt ca 4 set.

Liggande bencurl: Här körde jag bara en övning för baksida då min enorma trötthet kom som ett brev på posten. När den gör det så hamnar min energiniå verkligen nere i stortånageln och jag orkar INGENTING så jag fick nöja mig med dessa set 18kg*2set*8reps.

Det var det jag orkade med igår och det är ju absolut bättre än inget. Idag har jag grym träningsvärk i rumpan och lite i benen. Det är sällan jag INTE får träningsvärk i rumpan av ett benpass, men vem vill inte ha en snygg rumpa? hihi.

Idag blir det axlar och lite armar, glömde faktiskt köra armar när jag skulle köra bröst tidigare i veckan så jag får väll köra lite idag. Sedans ka vi iväg till hundgården igen och leka, ett superbra sätt för Kiwi att få sin dagliga motion på:).

Vi hörs!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0