Dålig jag är....

på att blogga. Det har inte blivit mycket av det på senaste tiden men det beror helt på att jag varit för trött efter jobbet. Det är en ganska hektisk period just nu då vi är inne i vår lilla, som jag kallar det "skorpperiod". Brunneby Musteri har beställt 2 kartonger av varje smak som vi har i skorpor till på lördag och vi har 12 olika smaker så det blir massor packa skorpor just nu.

Ja trött är man ju alltid


Våra biskotti som jag packar järnet  just nu:)

Som sagt så händer det inte särskillt mycket i mitt liv just nu med tanke på att jag vilar lite från träningen. Än så länge har jag hunnit med 2 pass hopprep, 1 joggpass och det kommer återstå minst 2 hopprepspass till och ev 2 styrkepass i helgen för att uppehålla den muskelmassan jag har. Jag blir alltid lika sugen på att träna när jag ser videoklipp och bilder men det känns fortfarande väldigt segt. Jag skulle verkligen behöva en skjuts i rätt riktning. På något sätt känns det som att något saknas men jag vet inte riktigt vad. En sak vet jag som fattas och det är energin så jag måste ringa VC de närmaste dagarna och fråga om de glömt bort mig :(.


Jag i början av veckan på min joggingrunda:)

Hoppas er träning går bra och kom gärna med tips på motivationshöjare för mina motivationsmetoder börjar bli uråldriga haha.



Puss på er alla och ta hand om er!

Anonym

jag trodde du skule ge oss läsare en kick :(

2009-05-14 | 23:28:53 |
Ellie

Anonym: Vad för kick?

2009-05-15 | 07:40:33 |
OK?

Tycker din chef verkligen att det är ok att du skriver vilka kunder ni har i butiken och vad de gör för beställningar? Och tycker kunden det är ok? Du kanske borde skilja på jobb och privatliv.

2009-05-15 | 12:04:29 |
Ellie

Ok: Jag ser absolut inget fel i det eftersom brunneby själva har en gårdsbutik där de säljer våra skorpor. Deras kunder i sin tur ser att det inte är dom som gör dom om det nu skulle vara så hemligt. Dessutom skriver jag inget om andra kunder och så länge man inte säger namn eller liknande så är alla personer helt anonyma. Dessutom ska vi faktiskt ha en blogg på vår hemsida där vi kommer uppdatera vad som händer och sker så det är nog ingen hemlighet. Jag vet dessutom vad som inte borde sägas och inte, vi har iallafall inga direkta hemligheter.

2009-05-15 | 18:00:43 |
Cecilia

Osäkra surmuppar på besök igen ser jag;) Vilka små stackare!



Heja dig Ellie:) Tycker du gör så klokt i att vila från styrkan ett tag. Ring VC och tryck på. Annars kunde det ju va en idé att söka en privatläkare. Är denne ansluten till Försäkringskassan behöver det ju inte bli så dyrt.



Som motivationshöjare har jag inget tips tyvärr. Mer än att du ska vänta ut träningsglädjen och låta den få en chans att hitta tillbaka. För mig är träning glädje och handlar inte ett skvatt om karaktär/disciplin. Du kanske skulle prova nåt helt annat? Har du provat yoga? Jag har en jättebra DVD med olika nivåer av poweryoga hemma. Fick den av en kompis som är frälst. Jag har dock aldrig lärt mig uppskatta den träningsformen även om jag skulle vilja. Om du vill skickar jag den gärna till dig. Maila mig bara din adress.



Kramkram och ha en härlig fredagskväll:)

2009-05-15 | 19:41:12 | http://www.teampalmkvist.blogspot.com
Sara - Träningsglädje

motivationstips: träningsbloggar, träningstidningar, shoppa nya träningsgrejer, planera kommande träningsveckor... :-)

2009-05-15 | 20:21:04 | http://traningsgladje.se
Ellie

Cecilia: hej gumman! ja surisar finns det ju gott om och det vet vi ju båda:), man börjar nästan blir lite van haha!. Ja alltså jag älskar ju att träna men som alla andra människor så får man ofta perioder där det går segt och min lilla "träningskris" är nu. Jag kommer vila och göra andra sker som jag inte hunnit göra och så tränar jag när jag absolut orkar och verkligen vill. Som sagt mina planer till att tävla är fortfarande starka och inget jag kommer ge upp så det får ingen tro:). Det där med Yoga har jag faktiskt också testat och faktiskt är det inte så mycket för mig heller. Dock är jag alltid intresserad av andra sorts träningsvideor om det är några du inte använder längre:). Har börjat hoppa hopprep som en ny träningsform vilket är grymt kul, kanske vore något att kompletera styrkan med sen :)...tack för allt och en stor kram till dig!

2009-05-15 | 22:43:37 |
Ellie

Sara: Tack för motivationstipsen, det där med nya prylar ska jag testa sedan när jag får min första lön det kommer säkert hjälpa!...tack tack!

2009-05-15 | 22:46:01 |
Lene

Hej tjejen, längesen jag kommenterade men har haft lite mycket/tufft.



SNÄLLA du måste ta itu med detta kring tröttheten/ämnesomsättning (som du misstänker). Ring VC på måndag eller gå dit och sätt dig! Nu när du har en inkomst borde du ju även ha råd att gå till en privatläkare? Det finns flera duktiga i Norrköping och jag vet att man kan få tid samma vecka. Jag förstår samtidigt att man gärna förringar sina egna problem och därför i det längsta undviker det lite läskiga läkarbesöket (inte gick jag gärna med min anorexia till läkare, nej folk fick släpa mig dit!). Men nu har jag följt dig på bloggen så länge att alla signaler du ger verkligen säger att dina symptom MÅSTE utredas.



Du en ju en ung och framåt tjej som absolut inte ska behöva tampas med denna trötthet och som du beskrivit svårigheter med vikten. Du förtjänar att må bra dygnet runt, även om det är mänskligt att vara trött vissa tider på dygnet :-)



Jag blir så sur på de negativa kommentarerna du får, precis som flera andra av dina läsare. Jag tycker din blogg är mysig, oavsett hur du redovisar dina träningspass och mig veterligt har du aldrig skrivit att detta ska vara endast en träningsblogg! Fundera dock på om du inte ska byta ut din header/titel lite nu när du jobbar på bageriet!



Sorry för lång kommentar men nu kunde jag inte hålla mig :-)



Hoppas du får en fin helg och ja, det där mailet till dig SKA jag skriva så snart jag kan koncentrera mig lite på det...



KRAMAR från Lene

2009-05-16 | 00:16:32 |
Ellie

Lene: Hej gumman! och tack för din långa kommentar. Ja jag lovar att jag ska ta itu med det så snart jag kan, jag funderar också på att gå till en privatläkare istället och jag ska ringa så snart jag får en lucka. Blir nog nästa vecka eftersom jag är ledig torsdag, fredag och helgen.



Jag vill gärna att min blogg ska vara en så gott som träningsblogg men eftersom jag inte orkar träna lika flitigt som jag vill så har det blivit en blandblogg helt enkelt och det gillar jag också så länge ni läsare gillar det.



Jag är verkligen jätteglad att du skrev och det är ett bevis att det Faktiskt FINNS goda människor kvar i vårt samhälle som faktiskt bryr sig och det gläder mig.



Hoppas allt är bra med dig och mailet skickar du när du har tid, jag väntar gärna :).

Massa härliga kramar

2009-05-16 | 12:20:04 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0