BVC besök med spruta

Hej vänner!

Vilken fantastiskdag det  varit hittills. Vi har varit runt en massa och bara haft det supermysigt. Vår dag har bara börjat så det återstår mer trevligheter:) men det uppdaterar jag er om senare:).

Igår blev det ett efterlängtat BVC besök. Det var välidgt länge sedan sist och denna gång blev det dessutom en spruta som ingick:(. Det var en spruta mot mässlig, röda hund och påssjuka och Heiley blev jätteledsen men tur nog såförsvann det rätt snabbt så fort vi kom ut till väntrummet (öppna förskolan) där hon fick leka med alla leksaker och åka kana:). Det blev som vanligt väga och mäta ocksåoch min lilla skrutta är nu 85,6 cm lång och väger 12,7kg:), ordentlig tjej:). Hon ligger fortfarande över "den normala" kurvan både vikt och långmässigt. Vår sköterska sa att hon var helt perfekt och det känns ju skönt:).



Hon frågade även hur maten gick och både jag och Andreas tittade på varandra och skrattade. Vi har ju aldrig haft några som helst problem med maten vad gäller Heiley, hon äter allt och lite till:). Grönsaker älskar hon!, likaså frukt och lite mer kryddig mat. Ända sedan hon började äta korv så har hon ätit den med både ketchup OCH senap och det har inte heller varit några problem alls (de flesta barn gillar ju inte senap). Alla har alltid sagt till oss att "vänta bara! manvägran kommer!" men nej inte än så länge iallafall:) och glada är vi för det!.

Nu ska vi fortsätta ha det mysigt, men jag återkommer senare!.






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0