Lite till mig:)

Hej vänner!
 
En härlig måndag i blåsvädret spenderade vi inne i stan. Det är sällan vi shoppar inne i stan då vi som sagt bor utanför Norrköping så tycker vi det är mer värt att åka till någon av handelscentrumen utanför stan istället för att krångla sig in mitt i stan, dessutom behöver man inte betala dyr parkering för en shoppingrunda:).
 
Idag blev det därför att inhandla lite nytt till garderoben. Först hittade jag ett par träningsskor som var mer behövligt än någonsin!. Mina är gamla är helt trasiga så för att skona kroppen lite tyckte jag det var dags att införskaffa nya. Hittade därför ett par snygga röda joggingskor från Adidas och deras Adizero som är deras lättviktssko. Kan vara kul och ha lite färgglatt till träningen eller vad säger ni?:).
 
 
 
Sedan hittade jag en supersnygg poncho på vero moda. Jag gick bara förbi och blev störtkär direkt!. 199:- är inte fy skam det heller:) så den är numera i min garderob:).
 
Föresten vaknade jag imorse och var lite halvdålig. Känner att jag börkar bli förkyld igen:(. Tänkte dock trotsa det och köra lite lättidag iallafall. Insane abs tänkte jag köra från Beachbody insanety så får jag röra lite på fläsket iallafall:).
 
Träningsvärksstatus= 100% sedan igår hihi:)





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0