Akutenbesök

Hej och god morgon!

Klockan är nu 9 och jag har varit uppe sedan 6.40. Det har bara blivit knappt 4 timmars sömn i natt då jag var på akuten själv under natten. Jag har haft så fruktansvärt ont i området kring blindtarmen och smärtan spreds mot benet och ryggen. Ja fick två bud, antingen gallsten elle blindtarmen men enligt mina prover var det inget fel tots att jag knappt kunde sätta mitupp från liggande pgaav smärtor. Jag hoppades att det skulle gå över till idag men tyvärr har jag lika ont i dag, kan knappt lyfta benen eller gå då det gör så ont. 

ATläkaren  sa att jag skulle ringa gyn idag eftersom det kan vara något gynorgan sm strular (äggstockar eller likande). NÄr jag riger upp till dom förstår kvinnan i telefonn inte hur de kan säga så för de haraldrig några tider eftersom det alltid är fullt (istortstt). Dock skulle hon prata med en läkare om vad han trodde. Inte nog med det så AT läkaren jag var hos går skrev ut tabletter för urinvägsinfektion fast det inte direkt var något som tydde på att jag hade en. Hon påstod att det inte skadade att jag tog dom "ifall det blev bättre?!". Då kan jag undra hurman kan gissa sig fram på ett sånt sett. Jag vet väll själv hur urinvägsinfektion känns och det här är ju inte ens i närheten.

Nu får vi som sagt se vad som händer. Får se om det blir en tripp till öppna förskolan idag för att träffa Annicka för idag öppnar dom efter julhelgen:). Imorn är det ju som sagt dagisdax!.





Anna

Tycker du själv det är normalt att fota sig själv på akuten och lägga upp på sin blogg? Uppsöker man akuten borde väl inte det första man tänker på vara att fota sig själv för bloggen? Det är mer än bissart!

2012-01-27 | 05:21:54 |
Ellie

Anna: Om du inte minns det så hade jag lösenordskyddat bloggen och bloggen var då bara för de jag känner dvs mest familj och vänner och även det inlägget tillhörde lösenordskyddet. Sedan tog jag bort skyddet på bloggen och inlägget ä ju så klart kvar.

2012-01-27 | 09:14:06 |
Anna

På vilket sätt förändrar det min fråga?

2012-01-28 | 00:41:40 |
Ellie

Anna: en följdfråga: varför ens läsa bloggen om du inte gillar inläggen?. Jag lägger upp de bilder jag vill enklare än så är det inte:).

2012-01-28 | 21:15:48 |
Anna

"svårare än så är det inte" är det korrekta uttrycket.

Jag läser bloggen av samma anledning som jag alltid gjort - du gör så många tankevurpor att det är väldigt underhållande.



Om man är så kass att man behöver uppsöka akut vård borde det inte finnas en tanke på att fota sig själv, än mindre lägga ut det på sin blogg. Då är man inte tillräckligt kass för uppsöka akut vård. Just my 2 cents

2012-01-28 | 22:35:54 |
Ellie

Anna: Jag förståri nte vad det är som är så stort problem med det?. Folk kan lägga upp sina plastikoperationer på sina bloggar men att jag skriver om att jag var på akuten är tydligen något som sticker som fasen i iallafall dina ögon?. Jag rekomenderar att du slutar läsa om du mår så dåligt av det jag skriver för det gör du ju tydligen eftersom du lägger energi på att kommentera om saker som egentligen är skit samma.

2012-01-29 | 19:59:30 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0