Effektivitet

God kväll där hemma!
 
Idag har vi varit effektiva familjen. Imorse åkte vi och storhandlade inför veckan och och när vi sedan kom hem blev det tvättstugan, klippa gräs och småstäda lite på kvällskvisten hans det även med lite lek i lekparken:).
Nu är Andy uppe och nattar Heiley vilket verkar vara lite bökigare. Det kan jag ju för sig förstå för hon fick sovmorgon imorse och dessutom sov ca 1-1,5 imme fram till 16 förutom idag.
 
Tänkte inte bli så långrandig utan tänkte mest komma in och berätta hur dagen varit.
 
Föresten hittade vi nya gummistövlar åt Heiley i lördags på barnens hus. De hade grym rea på gummistövlar och regnkläder bara under lördagen så vi var där redan vid öppning. Jag menar ett par stövlar som vanligtvis kostar 199:- och nu för 49:- då finns det inget att fundera över. Köpte stl 23 och det passade super!.
 
  





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0