Vår Tisdag

Hej igen

Jag tänkte att jag delar upp det jag har att säga i två inlägg så det inte blir så rörigt.

Förkylningen sitter fortfarande i, dock är jag mycket bättre. Heiley är dock precis lika snorig vilket hon varit i över 1 vecka nu, det verkar vara svårt och bli av med den. Jag blev dock välidgt trött på att bara sitta hemma och dega så jag slet ut Heiley på en promenad till skärblacka centrum för att posta ett paket så totalt sett så blev det säkert 45 min promand och det var så skönt och få lite frisk luft. Jag tror faktiskt att det bara är bra med lite frisk luft när man är lite krasslig, att sitta inne gör nog bara att det tar ännu längre att bli frisk.

Påväg till posten stannade vi en snabbis vid lekparken och gungade och trots en förkyld tjej så tyckte hon det var sååå kul och jag kunde inte undgå att ta lite kort på henne:).







Sedan dess har vi mest varit hemma. Heiley har som sagt haft lite krypträning idag, annars när hon inte pillat med det så har hon tagit sig fram genom att rulla vilket hon blivit en stjärna på!. Fort går det och byta håll går utmärkt.
Föresten så glömde jag lägga upp en bild på overallen jag köpt till Heiley så här kommer den:):


Overallen kommer från Name It och jag köpde den i stl 80 399:-

Ne nu orkar jag inte skriva mer, ska skriva lite i Heileys bebisbok på internet bara medan blir det en gång för alla sängen för min del!

Natti natti!

Ida - Isabellas mamma

Är det en vindoverall eller är det en vinteroverall? Superfin!

2011-09-12 | 18:18:13 | http://dagarmeder.blogg.se/
Ellie

Ida: Det är en vinteroverall och jag tycker det var välidgt bra kvalite på den faktiskt så den är än så länge värd pengarna!.

2011-09-12 | 22:52:01 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0