Födelseannons i NT

Hej igen vänner!

Tiden går fortare än man tror, imorn blir Heiley redan 2 veckor gammal och hon har redan fått in en rutin nämligen att vakna mellan 7.30-8.30 ungefär och då vägrar hon somna om. Själv försöker man se till att sova så länge som möjligt eftersom man går upp så pass många gånger under natten endå. Sedan när Andy börjar jobba då blir det väll att sova på dagarna och gå upp när Heiley vill.

Fysiskt sett så ändras kroppen lite sakta men säkert. Har väll gått ner ca 8,5 kilo nu sedan förlossningen och då har jag inte gjort något annorlunda!. Vill ju sätta igång med promenader vilket jag ska göra imorn tror jag så det blir lite mer regelbundet, förhoppningsvis en promenad om dagen iallafall som är lite längre än runt huset om man säger så haha. Vill så gärna sätta igång med typ pump it up men jag tror inte att det är så bra, de rekommenderar ju att man itne ska träna förrän man varit på efterkontrollen och dit ska jag 31 mars så det är ju ett tag kvar. Ev så kanske jag funskar lite då och då och kör lite jobbigare träning men så länge kroppen tillåter så klart. Det tar ju endå tid för kroppen att återhämta sig efter 9 månader av att försörja en bebis och förlossningen kräver ju sitt också om man säger så. Jag känner mig nästan helt återställd nu och jag har inte alls ont längre (ev om jag går för långt men det beror nog på att stygnen skaver). Snart är jag endå på G igen:).

Idag var vi med i tidningen NT vid fördelseannonserna. Jag blev jättenöjd med bilden och nu väntar vi på att bilderna vi köpt ska komma nerdimpandes i brevlådan. Vi har nämligen beställt födelseannonsbilden i olika stl bla 5 st 13*18, en massa plånbokskort och 2 st lite större bilder som vi sedan ska rama in för den här tiden kommer ju aldrig igen så det är bäst att passa på.



En annan sak som jag blev såå himla glad som hände idag. Vi var hemma precis som vanligt när det knackar på dörren, det var grannen snett mitt emot oss som stod där utanför dörren och gratulerade oss till lilltjejen och räckte fram ett paket. I paketet låg en klänning med tillhörande body och ett hårband som tillhörde. Sååå himla snällt!, man räknar ju inte direkt med att grannar ska komma med presenter (Om ni ser detta!, tack ännu en gång!).


Denna fick vi av grannen i stl 56:).

Snart är det dags för melodifestivalen, inget som är ett måste att se på men det kan vara kul och höra låtarna om man endå inte har något speciellt för sig.


Heiley utvecklas mer och mer för varje dag som går. Denna bild är tagen igår och så här låg en en bra stund. Hon är ännu väldigt vinglig i huvudet men snart är hon nog tillräckligt stark att kunna hålla huvudet uppe hela tiden:).


Så här ser hon ut i kläderna hon fick av Bloggläsaren Linnea:). Mössan är lite för stor ännu men allt kan hon ju växa i:). Snacka om att hon ser lång ut i byxorna hihi:).

massa kramar från Heiley och mig


Linda Ljungkvist

va gulligt av dom :)ja hon e en lång tjej :) kram fin bild i tidningen som du la ut.

2011-02-06 | 10:33:03 |
sofia

grattis till bebisen, hon kom alltså tillslut ;)



2011-02-08 | 12:16:34 | http://soffilina.blogg.se/
Linnea

Å så söt lilla Heiley blev! Vad roligt att ni blev så glada :O) Det är alltid roligt när man kan glädja någon! Hoppas ni mår bra! Kram till er

2011-02-09 | 16:57:05 | http://eranfigaro.blogspot.com
Linnea

Jätte fin bild på er också glömde jag att skriva! Fina familjen :-) Kram

2011-02-09 | 16:57:50 | http://eranfigaro.blogspot.com
Ellie

Linnea: Tack gumman!. Ja vi blev verkligen jätteglada!, tack ännu en gång gumman!...massa kramar till dig från familjen Lilja

2011-02-09 | 18:04:12 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0