BVC besök med Heiley

God dag!

Det blev ingen vidare sovmorgon för vår del idag inte. Kl 07.50 ringer telefonen och lite halvgroggy springer jag upp för att svara och då var det vår sköterska från BVC som ringde. Eftersom hon varit sjuk så har vi inte varit där på 2 veckor så nu ringde hon för att bok in en ny tid. Det blev 2 timmar sneare kl 10 så det var bara och gå upp och äta frukost och klä på oss och ta vagnen dit. Skönt dock att det äntligen blev av.

Hon växer på bra. Nu är hon hela 56,1 cm lång men tyvärr ligger hon lite under sin kurva vad gäller vikten. Hon har bara gått upp 30 g sedan sist dvs 2 veckor sedan och vägde nu 3705. Hon sa dock att jag inte skulle oroa mig utan jag skulle börja amma henne på natten igen var 3 dje timme och fortsätta amma som jag gör på dagen så får vi se om hon går upp mer till nästa vecka. Jag skojade då och sa att jag antagligen har lättmjölk i tuttarna haha!. Huvudomfånget hade också växt 0,6 mm så växer gör hon iallafall. Hon sover väldigt mycket och det kanske är för att hon inte får i sig riktigt som hon ska. Sedan kräks hon nästan varje gång hon äter och då är det klart att hon inte får i sig allt som hon endå druckit. Nu ska jag se till att amma oftare även på dagen tänkte jag, kanske varannan timme om jag kan och då hoppas jag att det ska hända lite mer med vikten. 


Skärblacka BVC. Bild lånad av www.lio.se

Imorn tänkte vi gå till öppna förskolan för första gången så det ska bli kul och se vad som händer där. Sedan ska antagligen Andy sätta igång med träningen igen efter ett uppehåll under min graviditet (haha han har också varit gravid förstår ni hihi). Jag tänkte hänga med för att få in gymkänslan lite (självklart tar jag med mig lilltjejen). Dock blir det ingen träning för mig eftersom jag fortfarande har fryst mitt kort.

Tänkte försöka hinna med ett pass här hemma senare ikväll så vi får se om jag kan trycka in det under tiden Heiley sover. Har faktiskt hunnit med att baka idag igen så nu har vi färska snoddasmuffins (någon som har lust och komma och fika?).

Vi hörs senare...kram!

Sofia

Åh jag vill fika! Men jag är fortfarande genomförkyld så det får vänta lite till..



Kram, "grannen"

2011-02-21 | 15:10:46 |
Ellie

Sofia: jasså så jobbigt! men hör av dig när du känner dig bättre. Föresten så tror jag att jag ser ditt hus från övervåningen hos oss. Kolla ut genom ditt fönster på övervåningen så ser du säkert vårt (om det är det huset jag tänker på som du bor i). För visst bodde du i ett rött hus med vita knutar?. Isåfall kan vi stå och vinka åt varandra haha!..kram

2011-02-21 | 17:53:18 |
Madde

Jag vill ha :D



Vilken bvc-sköterska fick ni förresten? :P

2011-02-21 | 22:46:01 |
Ellie

Madde: Hi hi:)

Vi fick Jessica som BVC sköterska. Ses på öppna förskolan sedan!, ev kanske jag blir lite lite sen men jag kommer!.

2011-02-22 | 11:44:39 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0