Jag har inte glömt er!

Men jag har haft lite att göra denna vecka. Jag har varit på min praktikplats hela veckan nästan för att kolla läget lite och ev lära mig lite innan det är dags att sätta igång på allvar på måndag.De ska nämligen börja med nya luncher och vi hoppas dessa kommer att gå riktigt bra och på så sätt så kände jag att det vore bra om jag kunde lite innan dessa luncher träder i kraft så att säga. De är helt underbara på jobbet!, de är ägaren och en tjej till som jobbar och de har varit såå grymt snälla hela tiden och de har redan hunnit skäma bort mig!. 

Pasta kommer vi att börja med förhoppningsvis nästa vecka och kommer att innebära att man får välja mellan 6 olika såser och vi kommer använda oss av endast färsk pasta och detta för ENDAST 29:-!!. Det är grymt billigt! så vi alla hoppas det kommer bli populärt!.

Graviditeten fortskrider i sin lugna takt. Hon har sparkat bra mycket idag och hon har börjat nå upp till revbenen nu då jag fick en ordentlig spark där förut idag *aj*. Hon har även sparkat på flera ställen under dagen och det är fortfarande lika fantastsikt!. Jag är nu i vecka 27+1 och kom att tänka på att det är mindre än 3 månader kvar tills hon är beräknad!, 89 dagar kvar om man ska vara petig. Jag börjar bli lite smått nevös och jag har faktiskt planerat att börja packa BBväskan snart då man aldrig vet vad som kan hända, det är alltid bra att vara ute i god tid!. Jag ska även skriva förlossningsplan snart men vill ha med Andy eftersom det lika mycket är hans förlossning och jag vill att han ska veta alla mina önskemål ifall jag blir så pass inne i mig själv att jag inte kan berätta vad det är jag vill han ska därför fungera som länken mellan mig och barnmorskerna.

Nehe mina vänner! det blev ett kort inlägg idag men jag är så trött och klockan är mycket. Dags att krypa till kudden.

kramar!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0