I ett fotoalbum står tiden stilla

Hej hopp igen!

Hade lite tråkigt nyligen och kollade igenom bloggen på gamla bilder som jag har i arkivet och det var riktigt roligt måste jag säga!. Hittade tom mina gamla repotage i både Södermanlands Nyheter och från Norrköpings Tidningar och det är kul och göra en tillbakablick på åren som gått. Tänkte jag skulle dela med mig av lite av dom jag hittade. Ni kommer säkert ihåg många av bilderna men jag tycker det är lika roligt varje gång och tänka tillbaka och minnas.


Jag och Andy när vi precis blev tillsammans 2002. Tänka sig att det gått 8,5 år redan!.


Och så från vårt bröllop i mattesu församling 9 dec 2006. Japp snart har vi bröllopsdag :).


En gammal bild från 2007 där jag agerade lite modell.




diet 2008?


2008



2006


sommaren 2009 då Putte och hans kompisar (från Stockholm)+ mina kompisar hade lite grillfest och utgång dagen innan fotot togs.




Putte och Andy (2009). Putte som numera är pappa till lilla Meja :)


Kiwi våltar Putte hihi


Jag och min systerdotter när jag och Andy satt barnvakt :) 2009


Ja snart har vi en egen liten fis:)


2008


Jag och Andy när vi var och skulle se Heat här i Norrköping (2009?)


Modell 2009?






Kryssning med Putte och hans kompisar. Tyvärr kommer jag inte ihåg året:(




2006


2008


En bild från repotaget i NT då jag var på förstasidan!.


2010:)


Det var lite bilder från mitt fortoalbum:)






Stina

Oj! Så du har en bakgrund som modell? Vilka uppdrag du haft? Med i tidningen och allt - du måste verkligen gjort en prestation? Gud så skoj! :-)



Kramsi

2010-11-23 | 22:20:56 |
Ellie

Stina: Nej jag har bara varit modell på skoj så så extremt är det tyvärr inte. Jag var med i två tidningsrepotage ett i NT då jag var på förstasidan och hade ett mittuppslag då det handlade om mina tävlingsplaner i boyfitness. Tyvärr kom jag aldrig så långt att jag kom upp på schen av många olika anledningar. Andra repotaget jag var med i var i Södermanlands nyheter där de intervjuvade tror det var 4 tjejer från 4 olika sporter där jag representerade fitness/styrketräning, tror det var en kanotist, fotbollspelare och något annat med också.

Sedan vore det ju riktigt kul att vara modell även om det bara var små uppdrag men så långt har jag inte gått ännu tyvärr hihi..kram

2010-11-24 | 16:52:23 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0