En tråkig söndag

hej i regnrusket!

Regnet verkar aldrig vilja ge sig av från Sverige. Jag mår väll egentligen inte direkt dåligt av det mer än att man känner sig så trött och slö.

Här hemma händer inte särskillt mycket. Igår var Andys syster Jeanette och mattias och lilla Neo på besök. Den Neo har hunnit bli 2 månader nu och det är ju bevis vad tiden går fort!. Han väldigt lugn nästan hela tiden och var riktigt riktigt glad, skrattade hela tiden *ler*. Min egen lilla bebis lever och står i inne i magen, den sparkar flera gånger om dagen nu och ibland känner man att den bara gottar runt där inne. Kände faktiskt precis nu en spark *kärlek*. För mig är det bara ett tecken på att den mår bra där inne så än så länge mår jag inte dåligt över sparkarna även om det säkert kommer göra mer och mer ont sedan.


Hoppas det inte gjorde något att jag lånade bilden Jeanette?. Togs ju tyvärr inga bilder när ni var här.

Idag är det däremot en riktigt tråkig dag. Har inte hänt något alls mer än att vi var inne i stan och hälsade på föräldrarna en snabbis då jag skulle hämta en bok, bytt halvljuslampa på bilen som var trasig och ätit. Andy börjar jobba ständig natt i natt vilket är sååå tråkigt. Jag hatar när han jobbar natt, det var ett tag sedan han gjorde det och nu vill dom att han ska jobba ständig natt i åtminstånde en månad för att känna på hur det känns. Det blir till att sova själv nu vilket jag INTE gillar. Inget roligt och bo i hus och vara helt själv hemma på natten men men jag får väll hålla hårt i kiwi.

Får se om det ev blir ett sent träningspass ikväll men vi får se. Andy börjar redan kl 20,40 och måste åka 1 timme innan (han pendlar ju ca 5 mil enkel resa) så jag har några timmar kvar innan läggdags. Det får nog bli lite styrka i såfall till turbo jam:).

Nu ska jag nog läsa lite....eller ta ett bad?..

Kramar från mig och bebisen

Jeanette

Hej!



Gör inget att du låna bilden vart bara så förvånad att se han hos dig hehe var trevligt att komma tille er i går, du får ta hand om dig och magen nu när Andy är borta i natt kramar om

2010-08-29 | 20:13:26 |
Ellie

Jeanette: haha ja du möttes av ett välbekant leende när du kom hit iallafall hehe. Ska ta hand om oss båda, den sparkar och far hela tiden så jag bara myser. Ta hand om lilla Neo och hälsa mattias..kram

2010-08-29 | 20:49:47 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0