Tankar i massor

God kväll!

Hoppas ni haft en bra vecka och snart lider även denna vecka mot sitt slut men det är fortfarande söndagen kvar :).

Idag har det blivit en tripp till Linköping med mamma och andy då mamma ville kolla lite efter kläder på Ikanohuset. Det blev jag som fick köra dit och det gick hur bra som helst, visserligen är det bara enkel motorväg hela vägen ca 4,5 mil men endå. Jag har kört allt nu så inget känns överaskande om man säger så.

Dagens träning:

Blev ingen direkt träning men just nu ser jag allt som träning haha, det blev ca 40-45 min promenad runt strömmen med Kiwi nu på kvällskvisten och inget mer än det. Dock blev det mycket funderande kring en hel del saker som rör träning. Som ni vet har jag ju haft en hel del att göra vilket gjort att träningen fått skjuta lite på sig men en annan sak som dessutom drabbat mig är omotivationen. Jag känner knappt orkar träna längre, jag vill men har INGEN motivation till något!. Jag vill bli riktigt bra på något vare sig det blir bodyfitness eller vad det än är så känner jag att jag behöver något nytt att göra på sidan om min styrketräning för att få lite nytt att göra. Jag har ju tränat konstant styrketräning i snart 8 år och nu känner jag att jag behöver något mer att fylla mina dagar med rent träningsmässigt för att få motivation till att köra min styrketräning. Vad vet jag inte, har ni några tips?.

Jag och andy gick runt och diskuterade lite om styrkelyft vore något för mig, jag vill helst ha någon form av kraftsport och inget direkt mesigt eftersom jag som sagt är en riktig styrketräningstjej. Vi pratade även en del om simning eftersom jag simmat en del på motionsnivå tidigare. Det är det vi pratat om iallafall men jag vet inte. Jag vill tävla i BF men just nu känner ajg att jag inte har ork av en tävlingsdiet då det tar mycket på både energi och socialt umgänge och det känner jag att jag inte är berädd ta bort så mycket av just nu. Därför vill jag göra något annat under tiden men vad vill jag som sagt ha er hjälp med att fundera ut.

Om jag ska byta samtalsämne ett tag. Andy fyller nämligen år imorn:) 29 år (nästa år 30 hihi) så imorn blir det till att baka tårta och denna gång andys favorit nämligen rysk banantårta.

Nu blir det lite slappandes i soffan. Jag tänkte lägga upp lite bilder från denna vecka.


Ha ha just nu känns det som att jag inte har några muskler kvar alls i kroppen, tror dock inte att man blir av med muskler så lätt men förhoppningsvis får jag snart igång min bristande motivation igen för att pressa varenda muskel i kroppen för visst är det skönt ;), en slags hatkärlek:).



Häromdagen åkte jag och andy till coop, under tiden han var inne och handlade passade jag på att knäppa några kort hehe:)

Tyvärr är jag en av dom som måste köra med glasögon, jag hatar det men men måste man så.

Från dagens promenad runt strömmen:)

 



Miia

Om du är intresserad av styrkelyft eller tyngdlyftning (vet inte hur nkpg har det) så har örebro kanonlag! Mer unga och även tjejer som tävlar aktivt. Du kan tävla för dem även om du inte bor där. Hör av dig om du är intresserad!

2009-09-23 | 16:44:34 | http://metrobloggen.se/lillamiia
Ellie

Miia: Låter intressant men jag vet att även norrköping har lag man kan tävla för, känns lite roligare att tävla för sin stad om du förstår vad jag menar :) men tack för tipset:)

2009-09-23 | 19:12:56 |
Anonym

Inte styrkelyft har de nog inget lag, men däremot finspång har en klubb, men inget lag för damer. Bodde nämligen där tidigare. I fsp alltså och jobbade en del i nkpg.

Beträffande tyngdlyftning så kan jag inte påstå att jag har riktig koll pålagen/klubbarna.

Men Lycka till!

2009-09-25 | 17:20:01 | http://metrobloggen.se/lillamiia
Ellie

Anonym: jaha ok nej jag är inte heller så inne på det men jag tror nog att de på atletklubben kan lite mer om det :)...förhoppningsvis men vi får se vad allt leder till, först och främst vill jag testa det så får vi se vart det leder helt enkelt :)...kram!

2009-09-26 | 00:03:47 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0