Kompis med sängen

Hallå vänner!

Denna dag började verkligen inte bra!, det hela började redan efter att jag gått och lagt mig igår kväll vid ca 11. Jag vaknade nämligen vid 01 på natten av att jag hade så fruktansvärt ont i huvudet att jag knappt kunde lyfta på huvudet. Inte nog med det så mådde jag så grymt illa vilket resulterade i att jag kräktes massor i natt. Därför har jag varit hemma från jobbet. Det värsta av allt var ju att jag inte ahde några värktabletter hemma då jag inte är ett fan av värktabletter och liknande (har själv varit beroende av alvedon tidigare) så jag tar det så sällan som bara möjligt nu för tiden.

I natt kan jag dock säga att jag hade verkligen behövt det för jag kunde inte sova alls på hela natten utan låg bara och gnydde och även det resulterade i att andy försov sig i morse (sorry älskling!). Det första jag gjorde i morse var att springa över till mina föräldrar och hämta alvedon och då gick det över så jag fick sova ungefär 1,5 timme vilket var såååå befriande!. Nu börjar huvudvärken sakta men säkert komma tillbaka igen.

Därför blir det inga kraftansträngningar idag inte!, snarare blir det väll att bli vän (om jag inte redan är det) med sängen och vila upp mig ordentligt.

Nu ska jag snart äta då andy komemr hem från jobbet sedan ska jag ligga och mysa och tycka synd om mig själv:).

Ta hand om er






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0