Dubbel träningsrapport

Hej sötnosar!

Hoppas det är kanon med er!, jag och andy var för första gången i huset idag och lstade in lite saker från källaren i garaget. Nu börjar det verkligen pirra lite i flyttnerverna när man faktiskt varit i huset, sett de andra husen och känner den lugna atmosfären och lite lampor som är tända i husen. Påväg bort från huset dvs 5 min gång finns affären som alltid är livad, bilar kommer och går. Mysigare kan det inte bli!. Problemet är bara att man blir lite suktad när man inte kommer in i huset utan bara får vara utanför men snart snart får vi komma in i värmen och ha det skönt.

En sak som är nackdel med att köpa hus är alla dessa konstiga medkostnader som man aldrig behövt betala tidigare dvs vatten, värme, tomtavgälldsavgift ( eftersom marken inte är köpt), sophämtning etc etc men det lär man sig så småningom men till en början kommer man nog vara riktigt sparsam med allt vad gäller vatten, el och värme innan man vet hur mycket som krävs och hur mycket det kostar för visst kostar det.

Dagens träningspass

Idag har jag annars tränat TL. Jag var väldigt krasslig i natt då jag mådde riktigt illa och hade huvudvärk och frös så först trodde jag inte att jag skulle kunna träna men fram mot morgonen blev det bättre så det blev ett snabbt, lugnt pass med veronica för vi skulle städa lite i lokalen också. Passet gick inte alls bra då jag var riktigt ringrostig efter måndagens tunga träning, jag hade riktigt ont i axlarna och i slutet kunde jag inte göra ett enda korrekt lyft för jag hade så ont i axlarna. Veronica trodde att de blivit väldigt utmattade eller lite slitna så pga av träningen. Jag körde ju tyngre än jag någonsin gjort i måndags så det är inte konstigt men det är sååå kul:).

Måndagens pass:

Gick väll rätt ok faktiskt med tanke på att jag hade tyngre än tidigare så var jag riktigt nöjd. Jag känner att tekniken iallafall sitter bättre för nu känns den lättaste vikten jag haft på tok för lätt och det är ju alltid positivt så det inte går åt andra hållet;). Jag och veronica har bestämt med tränaren att vi ska strukturera upp träningen lite mer nu så det inte bli så mycket plottrande med övningar hit och dit utan vi ska träna som idioter på ryck och stöt och varje måndag när vi träffar Johan (tränaren) så blir det en liten "utvecklingscheck" och då kollar han vad som behövs tränas upp och då ev få någon övningar att traggla lite så man bli bättre på just det momentet. I måndags blev det mycket stöt och jag måste säga att jag gillar det momentet bäst. 

video från måndagens pass, fick inte till överstötet men men





Killen som hjälper mig i andra klippet har vunnit världsmästartiteln för veteraner 2004 om jag inte minns fel.




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0