Besök av ambulansen

Hej!

Det har blivit lite dåligt med bloggande i dag måste jag säga. Igår var det en ganska tråkig dag tyvärr, min pappa blev hämtat av ambulansen då han fick problem med sitt hjärta. Han har sedan ett x antal år tillbaka haft hjärtfel och har nyligen fått pacemaker så det är klart att man alltid blir orolig när något händer när det kanske borde vara i alla fall mycket bättre än innan. Jag var påväg hem från gymmet när mamma ringde och berättade det och minuten efter att jag lagt på hör jag ambulansen komma farandes med blåljus en bit bort, självklart förstod jag att det borde vara den som ska hämta pappa men för säkerhet skull sprang jag så jag lättare skulle se vart den tog vägen (var nästan hemma då och mamma och pappa bor bara ca 100-200 meter från oss). Mycket riktigt var det till pappa den skulle och när jag såg den närma sig huset blev jag så klart väldigt nervös och ledsen och nästan så håret på armarna reste sig upp. Jag har alltid varit svag för brandbilar och ambulanser i utryckning men denna gång visste jag att det var för pappas skull.

Jag skyndade mig hem med gymväskan och sprang hem till mina föräldrar och ambulansmännen som nyligen anlänt. Det var absolut ingen panik för så bråttom var det inte men det är ju inte varje dag ambulansen hälsar på. När de var klara tutade de iväg igen.

Pappa har ännu inte kommit hem men har nu flyttats från Linköpings sjukhus till Norrköpings så snart får han förhoppningsvis komma hem.


Satt hela kvällen hemma hos mamma och gjorde henne sällskap och idag har jag även varit där och fikat med henne och var där ett par timmar. Det blev därför ingen träning idag, jag hade dessutom grym huvudvärk så för att ta det säkra istället för det osäkra så stannade jag hemma. Tanken är ju inte att jag ska bli sjuk igen...liksom.

Imorn tänkte jag dock träna igen så det kanske bara kommer bli 3 pass denna vecka men det gör mig inget, bättre ett pass för lite precis efter sjukdom än ett pass för mycket.


Var en sväng till jobbet idag också då jag Susanne och fotografica hade ett avtalat möte ang hemsidan och förhoppningsvis kommer det bli riktigt bra, både jag, Susanne och fotografica har planer och idéer så det är absolut ingen bristvara.


Nu tänkte jag nog ta mig ett ordentligt bad och fixa till mig så kanske jag blir piggare. Har blivit massa vitlök idag igen :P i form av min älskade avokadodipp J .


Sov sött
/Ellie



- H *

- åh gud vad hemskt, hoppas din pappa kommer hem och mår tusen gånger bättre, krya på honom !

2009-03-24 | 21:29:37 | http://merei.blogg.se/
Ellie

H*: Tack! det hoppas jag också:)

2009-03-24 | 22:35:17 |
Anna-Lee

Hoppas din pappa kryar på sig snart! Vilken chock det måste vara att se ambulansen så där. Och krya på dig du med för den delen. Det verkar vara något riktigt envist du råkat ut för?

2009-03-25 | 11:02:35 | http://annaleevanvixen.blogspot.com/
Ellie

Anna-lee: Ha ha ja det är bara skit med oss alla nu hehe. Jag blir sällan ordentligt sjuk vilket jag blev denna gång. Oftast blir jag bara lite småförkyld men nu blev det en brakförkylning. Får helt enkelt ta det lite lugnt med träning och sånt för att ge kroppen chans att återhämta sig ordentligt.kram kram

2009-03-25 | 12:37:29 |
Fredde

Håller tummarna för far din!!! Kram kram

2009-03-25 | 22:07:32 |
Ellie

Fredde: tack !! kramar

2009-03-25 | 23:08:48 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0