Jag är inte död

Jag har bara inte orkat uppdatera bloggen på sista tiden.

Midsommarfirandet är över och det har inneburit en hel del mat och trevligt sällskap. Även en hel del tankar har det också blivit och då är det allt mellan himmel och jord. Tankarna har mest handlat om framtiden och inget med träning och göra. En annan tanke jag har är att äntligen ta tag i körkortutbildningen jag inte börjat med ännu. Jag och Andy satt och funderade och vi tror att jag kommer att behöva det så småningom även om jag inte behöver ett just nu. Skaffar man barn i framtiden kan det vara bra att båda har körkort, det kan vara bra när man åker på längre resor med bil då man kan turas om att köra.

Jag har redan börjat lite smått med att lära mig genom att skaffa Bonniers trafikskola som PC spel och det är ritkgit bra då de berättar allt och visar bilder och så får man även massa övningar efter varje kapitel. Om allt går som vi planerat kommer vi att göra handledarutbildningen och skicka in alla papper för att få köra privat en stund först innan jag skriver in mig på skolan. Jag kommer antagligen välja ett stort paket med 18 lektioner så jag är ritkigt säker på att jag kommer klara det. Som sagt mycket privat körning kommer det också bli.

Nu är jag bara så motiverad att börja övningsköra på riktigt men måste ta en sak i taget först (även om jag skulle kunna sätta mig redan nu och köra). Jag kommer nöta väldigt mycket på dragläget för det vet jag att jag har väldigt svårt för, det är dessutom inget man vill betala massa körlektioner med eftersom det är annat man vill lägga sin energi på om ni förstår vad jag menar.

Snart är det dags för semester och det innebär läkarbesök för min del!, det ska bli sååå skönt och veta om det verkligen är något som inte står rätt till för denna gång måste de hitta något!. Man kan liksom inte gå runt i hur många år som helst och vara sombietrött utan anledning. Jag känner att jag fått mindre och mindre energi på senaste tiden så det var verkligen på tiden att jag fick en tid, annars skulle det nog sluta med att jag ligger i sängen om dagarna haha!. Träning har det blivit dåligt av av just den anledningen, jag vill så gärna träna hårt och målinriktat men det blir såå svårt när man knappt har energi till andra saker. Därför lägger jag mycket krut på jobb och att jag kommer ut iallafall på promenader lite då och då. Orkar jag ikväll så blir det styrka men jag har haft en konstig smärta i båda armarna/axlarna som inte liknar träningsvärk. Det började med en enorm träningsvärk i armarna efter förra veckans pass armar och nu har det övergått i en stickande brännande smärta. Det var endå över 1 vecka sedan jag körde armar så jag kan inte förstå vad det är.

Ähh det är bara skit med mig haha!, men jag ska inte tråka ut er mer utan jag ska plugga lite på mitt körkort via datorn innan det är dags för jobb vid 11.

Kram på er!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0