*Längtar*

Imorn bär det äntligen av till Göteborg för vår lilla semestertripp. Det var ju planerat att åka till Liseberg men vädret ser inget vidare lovande ut. Har ingen lust att vistas i dyblöta karuseller och bli tvungen att stå under tak under hela viselsen pga av regn men som sagt mycket kan ju ändras än så länge:).

Skulle det mot förmodan vara samma typ av väder som idag så gör det inget för då blir det bara en längre viselse på vårt fina hotell. Eftersom det finns en hel del aktiviterer i form av gym, simning, aerobics, motionsspår, golf etc så tror jag inte vi får lite att göra ändå. Kanske blir det till att gå ut på kvällen på någon fin restaurang och äta, någon som har något tips?. Kom gärna med förslag på andra aktiviteter man kan göra i göteborg om inte Liseberg?.

Vi kommer åka vid 7 tiden imorn eftersom det kommer bli en lång resa, ca 32 mil är det enkel resa. Synd att jag inte hade körkortstillstånd nu för då hade jag kunnat köra iallafall en liten bit för att övningsköra hihi. Jag får allt vänta en stund till tills det kommer :).

Lite bilder från vårt fina hotell:




Inomhuspool:)



Utomhuskälla med 38 grader varmt vatten:)

Nu ska jag baka klart min snoddas som jag håller på med :P...

kram




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0