Fotografering- Modell house

hej allihopa!!. Nu är man lite småmör efter gårdagen och känner sig inte direkt på topp efter en flytt och speciellt  inte för en fotografering haha!!. jag kommer dock att göra så gott jag kan för en av mina 100 drömmar är ju att få bli fitnessmodell någon gång i framtiden så jag får jobba hårt. Funderar på att nästa gång jag dietar att kontakta en fotograf som förevigar min form :P Nästa gång ska jag försöka nå sträcket -56 kilo iallafall så jag som absolut minst vägde 55 men det var bara under någon dag haha!!.

Jag har så grymt dåligt med kläder så jag vet knappt vad jag ska ha på mig så det får bli någon form av träningsoutfit som vanligt haha.

Nu måste jag rusa, ska packa ihop lite saker som jag ska med mig och så ska jag komma dit osminkad!!!?, jag då får man gå och göra bort sig för hela stan genom att skrämma livet ur folk jag möter haha!!. Det får jag bjuda på iallafall idag

Ses efter fotograferingen för jag ska försöka knäppa lite bilder under tiden också. Min syster och hennes dotter kommer vara med och bli modeller för en dag....



sid

Stort lycka till på fotograferingen. Se till att lägga upp lite bilder på det sen här!



Fitnessmodel är nog något mer givande (inkomstgivande dvs.) än tävlande fitnesstjej så satsa hårt.



Finns mer information om det på t-nation.com

2009-02-01 | 12:08:01 | http://www.fitnessguru.se/
Ellie

Sid: Självklart ska jag lägga upp bilder!!. Jo som sagt fitnessmodell har jag alltid viljat vara så nu har jag ett eget portfolio..kram

2009-02-01 | 17:41:54 |
Lena

Drömma kan man alltid göra, men någon gång måste man visa också att man lyckat. Vilket du inte gjort hitills. Det är svårt att tro på någon som aldrig visar vad den går för. Bilderna blev jättbra, men som fitnessmodell måste du se lite "fitt" ut oxå. Du ser ut som vilken svensson som helst, men skit bra bilder. En mini diet till sommaren kanske:)?

2009-02-01 | 19:35:30 |
Ellie

Lena: Lyckat? vad har inte lyckats?, jag har gått på diet i 5 månader och anser att jag lyckats. Jag blev arbetslös vilket bla gjorde att jag inte kunde tävla som vem som helst borde förstå. Därefter har ajg inte gjort något speciellt heller så att säga att jag inte lyckas är ganska dåligt sagt också.



Jo jag vet ev blir det en minidiet senare.

2009-02-01 | 20:29:42 | http://ellielilja.blogg.se/



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0