Tankar kring träningen och ullaredsresa

Hej vänner! det är en sjuk Ellie som skriver idag. Har så ont i halsen och ont i kroppen att jag bara vill  lägga mig. Trots det ska vi åka till Ullared i morgon bitti (natt).Vi kommer gå upp vid 4 i natt så det vore ju bra om Heiley kunde sova nu det gör hon som vanligt inte så det kommer bli en riktig utmaning och åka typ 35 mil enkel resa utan att ha sovit.
 
Jag har blivit så trött på min kropp!. Jag blir ALLTID sjuk nu för tiden när jag tränar!. Det blev jag förr med men då tänkte jag inte så mycket på det men nu när jag haft ett långt uppehåll och knappt varit sjuk alls så märker jag det nu när jag börjat småträna lite igen. I förregår körde jag 2 pass ett beachbody insanity+ turbo jam styrka totalt 74 min och jag var helt stenad dagen efter!. Jag kände mig dösjuk och hade jordens huvudvärk! ville bara sova. Idag dvs 2 dagar senare är jag skuk med grym halsont, och smärta i kroppen (typ förkylningssmärta). Idag sov jag till kl 11 bara för att jag var så trött.
 
Ni förstår inte hur sjukt jobbigt det är!, det är en anledning till varför det ofta blivit uteblivna träningar tillbaka i tiden just för att det var samma sak som då. Många ansåg då att jag bara inbillade mig eller kom med undanflykter till att inte träna men så här har det varit en lång tid.
 
Ni kanske kommerihåg att jag gick till läkaren pga av tröttheten men de sa inget om den utan ansåg bara att jag var ju så ung så jag behövde inte vara orolig. Jag vill ju träna mycket och hårt men att bli sjuk var och varannan gång är inte kul och att snarare bli totalt deckad istället för pigg so många anser att domblir av att träna, det blir tyvärr inte jag!. Jag tränar bara för att jag tycker det är kul!, hälsoeffekterna känner jag inte av mer än att jag känner mig bättre i kroppen av att vara vältränad.
 
Finns det någon som kan tro sig veta vad det är som gör detta?. Som sagt det är otroligt frustrerade och jag drar mig verkligen från att träna när jag vet att det alltid blir så här, vill ju träna!
 
Det var lite tankar jag har, nu kanske vissa av er förstår varför det blivit så dåligtmed träning till och från under min "träningskarriär" eller vad man ska kalla den. Att söka hjälp fördet känns i dagsläget nästan onödigt med tanke på att vården bara tittar kostigt på en nu för tiden och bara anser att man är ung och därför inteborde ha några problem. Sedan är det ju sällan någon som tar en på allvar längre, man vet ju hur det är med barnen!, inget kan vara nog så farligt fför att komma till läkare och det är jag nog inte ensam omoch tycka.
 
 Kram från mig och en förhoppningsvis snart sovandes Heiley
  
 
 
 
 
 





Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0