Vårt 2012- Stora steg mot en riktig vardag!

God kväll friends!

Det känns lite konstigt och säga det men som ni vet så är et årts sista fredag!. Det känns alltid lite extra magiskt med nya år och tolvslaget. Nu när man har barn ser man bara fram emot framtiden så även bara för dagen som kommer. Nästa år kommer det bli en helt magiskt år!, vår lilla tjej blir stor och böjar dagis och i dessa dagar ävenbörjar på dagis på riktigt utan mamma. Det är med väldigt blandade känslor. Jag kommer förhoppningsvis få ett jobb och få känna på den riktiga vardagen me ett barn i familjen och allt vad det innebär (hämta/lämna på dagis, kompisträffar, dverse utflyket och säkert också en portion stress). Nya utvecklingssprång uppnås och nya färdgheter för lilla Heiley.

Sedan hoppas vi också att vi kan slå in våra renoveringsplaner också, dels inne i hust (inte alls men lite) och även ute med att gräva upp vår häck och sätta staket istället och en grind ut mot vägen så man kan släppa Heiley fri på tomten utan att vara orolig.

Ja som sagt mycket tror jag kommer hända under nästa år och jag hoppas det kommer bli ett minst lika bra år som 2011 varit.

Vad har hänt idag då? för at prata om något helt annat. Jo vi var hos mina föräldrar och åt lite middag, rättare sagt köttfärslimpa, potatis och brunsås och det var riktigt gott!. När vi kom hem städade vi lite på övervåningen genom att dammsuga, tvätta golvet, damma och ta bort och rensa en massa prylar som stått dä och tagit plats. Så på fredag kommer vi börja riva väggen och en garderob och förhoppningsvis även börja måla men vi får se om det hinns med.

Nu ska jag bara jäsa i soffan för imorn blir det lite fest här hemma för då är det nyår!

Föresten! Heiley såg pappa naken för fösta gången igår i duschen:

IMG_1716

....och hon blev väldigt ledsen när hon såg att pappa faktiskt inte såg ut som mamma gör naken:)

IMG_1717






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0