Renoveringsplaner

Hej Friends!

Vår morgon är snart slut och det innebär att det snart är dags för påklädning. Sedan far vi in till stan och träffar Heilys morfar en sväng sedan har vi blivit bjuda på mat hos mormor och morfar:).

Igår började vi småplanera lite inför lite målning här hemma. Som det ser ut nu så br vi bara på nedervåningn i vårt hus eftersom övervåningen inte är renoverad alls. När vi flyttade in hade vi 7 rum+ kök frdelat på 136 kvm men vi slog ut lite väggar på övervåningen så istället för 4 smårum har vi nu ett stort allrum och ett större sovrum. Nu hr v planerpå at måla allrummet eftersom det är 2 färger, ena delen av rummet är mörkt rosa och den andra sidan vit (eftersom det var 2 rum från början). Vi har vit färg här hemma redan så vi funderar på att slänga upp den vita färgen i hela allrummet och senare sätta en fondvägg för att bryta av lite. Just nu blir det att måla vittför att frächa till det lite.

Vår tanke är sedan att flytta upp vårt sovrum till det större sovrummet där uppe men då krävs det nytt golv (det som är nu är plastgolv som är uppfläkt mitt i golvet) och att riva en garderob som finns där inne och måla. Vi har lite att göra med andra ord men vi tar lite då och då för det är ju inga gratisgrejer direkt

IMG_1728

Som ni ser så är det tvåfärgade väggar och det ska alltså bli helvitt här. Sedan väggen vid fönstret kommer att så småningom bli en fin fondvägg. Här har vi bara slängt upp massa saker etersom det just nu inte används.

IMG_1729

Andra sidan rummet. In till detta allrum är just nu ett valv som kommer försvinna också:).

IMG_1730

Det större sovrummet som är det värsta men också det ljusaste och större än vårt nuvarande sovrum.

Ska bli kul sedan när allt är kart även om det kommer dröja ett bra tag. Till slut blir det nog fint:)






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0