Krassligt

Här hemma har det varit en lång och krasslig vecka, iallafall för Heiley. Jag gillar verkligen inte att hon är sjuk. Det märks inte så jättemycket på henne men kul är det endå inte!. Hon har jordens hosta och ibland är det nästan så hon kräks, det värsta är om det händer på natten eftersom hennes sömn blir så förstörd, likaså min. Inte nog med det är så superförkyld och som om inte det vore nog så har hon under en veckas tid varit superlös i magen. Vi har därför fått dra bort alla fibrer ur hennes kost+ tagit bort ala mjölkprodukter. Jag kan säga att et är inget kul eftersom hon alltid äter havregrynsgröt med mjölk på morgonen, dricker mjölk till lunch och äter hon smörgås äter hon normalt sett en lite grövre smörgås. Nu blir det vitt bröd, smörgåsrån, vatten att dricka, etc etc. Egentligen skulle hon inte äta banan heller men det är det bästa hon vet så något måste hon ju äta. Kan ju ine leva på smörgåsrån hur länge som helst:).

Idag idag var hon hemma från dagis eftersom hon hostar så mycket. Då passade vi på att gå ut ch leka lite. Det är första gången som hon går ute och det var det roligaste hon visste, att få känna på snön, träna på att gå i ojämt underlag och dessutom se hunden springa som en tok var superkul.

Lite gungande blev det också men annars har det vara varit en innedag idag. Imorn blir det dock dagis igen, det kan behövas eftersom hon varit hemma 1 vecka totalt. Hon gillar verkligen inte att bara vara hemma, hon blir så gnällig så det märks att hon behöver andra personer i sitt liv och inte bara mamma och pappa.

Snart blir det att krama kudden, imorn blir det att åka in till stan i ett ärende när Heiley är på dagis.

Sov gott!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0