Bak och fram-dag

Hej ute i det fina vintervädret!

Dagen har hittills varit ganska turbulent på det privata planet. En positiv sak på den här dagen är att jag ska på arbetsintervjuv ikväll!!, snacka om att man blir motivetad! ska bli så roligt och självklart hoppas jag att jag får jobbet. Hon hade blivit väldigt positiv över mitt personliga brev iallafall så det bådar ju gott än så länge iallafall;). Just nu känner jag mig verkligen motiverad att jobba efter att ha varit mammaledig i över 1 år och dessutom inte haft jobb innan dess. 

Tidigare i förmiddags var vi en sväng förbi jobbet för att se vart det låg, det ligger i Finspång, ett litet samhälle 2,5 mil hemifrån så nu vet jag vart jag ska ikväll hihi.

Sedan har det mest varit hemmasysslor och nu sitter jag och väntar på att jag ska få hämta tjejen på dagis. Mina föräldrar kommer ikväll och tar hand om henne under tiden jag är på intervjuen och pappa kommer inte hem förrän i natt.

Förestenblev det ett yogapass när Heiley gått och lagt sig igår kväll. Ska försöka få yoga som en rutin iallafall 5 dagar i veckan  med undantag de dagar som jag är FÖR tött på. Då får jag mest huvudvärk om jag tränar så det hoppar jag isåfall. Jag kör en yoga meltown tror jag det heter som Jillian Michalens instruerar och det är faktiskt superkul. Passar mi bra nu när man är småbarnmamma och stökar hela dagarna så är det knappast ett pang på pass man behöver utan lite mer lugnt pass som enå gör sitt för det kan jag lova att det gör!.

Nu ska jag andas ett parmiuter och sedan hämta skrållan...

kram på er så länge!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0