1000 saker att tänka på

Hej åh hå! mina hjärnceller går på högvarv!. Jag tänker och tänker så hjärnan knakar hihi. Har försökt fixa en massa saker idag för att ev få rätsida på en del saker men inget har gett resultat direkt men på Måndag ska jag in till stan och göra några fler ärenden som jag hoppas kommer ge mig mer kött på benen:). Ni undrar säkert vad det är jag snackar om men förhoppningsvis kan jag berätta det rätt snart. Efter mina ärenden på stan blev det en storhandling med hela familjen.

Jag har inte mått sådär prima heller. Igår hade jag jordens migrän att jag troode att huvudet skulle slitas av. Ni vet sån där huvudvärk som går ända ner i nacken och man tror att hjärtat sitter i huvudet. Illamåendet var på topp då också kan ni tro. Idag har det dock varit lite bättre men det känns som att man har både en och två saker att tänka på så det är inte konsitgt att huvudet blir som det blir hihi.

Heiley har varit duktig som vanligt!. Idag när hon låg i soffan ställde hon sig som vanligt i soffan i krypställning vilket hon har blivit mycket bättre på, står och gungar fram och tillbaka:). Sedan började hon "gå" in med händerna mot benen och så satte hon sig från krypställning första gången någonsin!. Det gick dessutom jättebra och givetvis blev både mamma och pappa överlyckliga precis som att hon gjort fred på jorden hihi. Mammas älskling är bäst!.

IMG_0670

Bild: Heiley& Wille

Igår var jag och Heiley på öppna förskolan på eftermiddagen. Vi träffade bla Madde och Joanna men lilla Wille kom också och Heiley kunde ju inte ligga still så hon rullade upp i hans knä och han tog lite försiktigt henne på huvudet. Det såg så himla gulligt ut!. Sedan hade vi en tid på BVC också och allt gick jättebra!. Vi pratade en del om maten och jag sa att Heiley åt ALLT mellan himmel och jord och inget är tillräckligt främmande för henne vilket hon tyckte var jättebra (ja Heiley äter vår mat oftast iallafall 1 gång om dagen). Vi pratade lite om sömnen och att även det var välidgt bra men att hon är lite orolig på nätterna nu. Sedan blev det ju som vanligt väga och mäta och hon hade tyvärr inte växt så mycket sedan sist.

Vikt och längd  7 mån& 3veckor gammal:

Längd: 71,5cm +9 mm

Vikt: 8710g +535g

Sist vi vägde och mätte henne var lite över 1 månad sedan så hon har väll hamnat i en platå där hon inte växer så mycket för tillfället men det hoppas vi att kommer ändras snart:). Heiley var allt annat än ledsen när vi var där iallafall. Hon pratade mycket och högt, tom så högt att vi knappt hörde vad den andra sa hihi men Heiley hade väll något viktigt att säga;).

Nehe gott folk, här hemma har vi precis haft/har fredagsmys så jag ska väll fortsätta med det:)

Ha en fortsatt mysig fredag:)






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0