Onsdag: Träning och jobbdag

Hej allihopa!

Det blev ingen träning alls igår även om jag planerat det. Jag kan säga som så att det kom andra saker emellan. Idag däremot blev det ett pass biceps/triceps som skulle varit igår egentligen. Passet gick bra men tyvärr kände jag mig inte så stark som jag hoppats på, energin höll sig dock hela passet igenom. Som en liten belöning satt och slurpade min proteindrink vid barborden intill receptionen och snackade lite med personalen.

Nu ska jag förbereda lite till nattpasset som jag ska gå på kl 21-07. Ska testa och äta soppa i natt och lite yoghurt så får vi se hur länge jag står mig på det. Ska dessutom se till och försöka sova lite men det blir säkert inte så lätt för det har hänt lite roliga saker här som jag ännu inte vill berätta förrän jag vet mer om det. Blir det något så får jag återkomma:).

Hoppas ni får en bra onsdag och tänk på mig i natt :)

kramisar/Ellie


Hittade den här bilden på träningsprofilen.se som jag helt glömt bort. Här i slutet av dieten.



Anonym

hello.. du var i gode ba form på bilden, men kan du inte lägga upp nå färska bilder :)

2010-05-05 | 21:35:00 |
Anonym

Det som har varit har varit. Kroppsformen är färskvara. Rund är en fin form :)

2010-05-06 | 17:02:24 |
Ellie

Anonym1: Formen ser nog ganska likt den jag lagt upp för ett antal inlägg sedan. Så kolla upp dessa inlägg så ser du ungefär hur formen ser ut. Kanske lite lite mer slimmad nu men det är petitesser:)



Anonym2: Jo visst är det en färskvara men ibland kan man behöva gå tillbaka och se gamla bilder för att kunna få inspiration för framtiden. Sedan är det kul med gamla bilder.

2010-05-06 | 18:52:18 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0