Kära Fredag

God dag vänner!

Igår blev det lite småprat om vad som skulle inhandlas till Lilla bebisen som trotsallt kommer snart. Kan man tänka sig att det är sååå mycket småsaker man ska ha till små barn att man nästan har svårt att skriva ner dom på listor. Nu har vi iallafall diskuterat lite och var iväg en sväng till Babyproffsen i stan och inhandlade en badbalja och en "badsits" som man lägger bebisen på när den ska bada så slipper man hålla i bebisen när den ligger i baljan, till detta också en badtermomenter så nu känns det iallafall som att saker börjar falla på plats även vad gäller småprylarna. Sedan kommer det säkert ramla in lite småsaker sedan när hon väl kommit som man inte tänkt på eller som man endå måste införskaffa men nu känns det iallafall väldigt skönt och veta att det mesta endå är avbockat. Barnrummet får vänta lite lite eftersom det känns som den minsta prioriteringen nu innan jul med tanke på att hon endå inte kommer att använda rummet så mycket när hon är så liten. Det kommer väll mest användas som läsrum och skötrum till en början men vi har inhandlat lite spackel och en roll så har vi färg, tapet och golv kvar. Golv har vi kikat på och kommer välja ett enkelt billigt golv på rusta eftersom det endå är till ett barnrum så vill man inte lägga för mycket pengar på ett dyrt golv som kanske blir förstört. Men som sagt det tar vi lite senare.

Nu är jag i vecka 34+1 och har nu påbörjat vecka 35 och det känns hur mysigt som helst. Det är klart man ofta tänker på att det snart är dax och har många tankar om hur det kommer bli med förlossningen och smärtan och allt vad det nu innebär. Man funderar ju också en hel del på om hon kommer att få för sig att komma när Andy är ledig eller när han är på jobbet vilket vore ett mardrömssenario eftersom det tar minst 60 min för honom att komma hem (ungefär). Dock finns det inte så mycket man kan göra åt det och man hoppas som sagt att hon väljer att komma när han är ledig då han är ledig över jul och sedan jobbar några dagar och sedan några dagar i början av januari är han också ledig så en hel del ledighet endå så jag hoppas på det bästa.



Igår var min käa vän Claudia här och fikade och pratade en hel del. Det blev en rätt sen kväll igår men det var så mysigt att få träffa henne då det var ett tag sedan sist. I onsdags träffade jag även Sofia (från min bebis) hemma hos henne på en fika. Tyvärr kunde inte Michaela komma eftersom hon var sjuk men det blev livligt prat om barnnamn, färger, graviditet och mycket mycket annat och det blev hela 4 timmar som gick rysligt fort!. Tänk vad tiden går fort när man har kul:).

Nu ska jag faktiskt ta ett bad och sedan tänkte jag bädda i Heileys säng så den är klar. Har tvättat hennes påslakanset så nu är det bara att bädda och göra fint. Vill gärna att det ska lyfta lite innan hon kommer eftersom det gärna luktar om nya saker. Sedan ser det ju lite mer välkommet ut :). Ev blir det lite småstäd också senare och Lunch måste jag äta också som idag blir grillad kycklig med coscos och lite grönsaker.

Ha en fortsatt trevlig Fredan!

kram!




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0