Efter Jul kommer Nyår

Hej alla trötta julfirare!

Då var julen över vilket alltid är lite smått tråkigt för helt plötsligt blir det vanlig vardag fortare än man anar. Vi har iallafall haft en lugn och trevlig jul hemma hos mina föräldrar på julafton och på juldagen blev det julfika hemma hos oss då vi träffade Andys lilla familj (syster, systers sambo, och pappa och lillkillen). Jag blev väldigt nöjd över alla julklappar jag fick och de flesta var till vår lilla bebis och det blev i form av kläder vilket ALLTID går åt. Nu när vi köper kläder till henne så blir det i stl 62 eftersom vi har en uppsjö av kläder i 56 och lite i stl 50. Sedan vet man aldrig om det räcker men det får man se sedan när hon kommer. Utöver hennes kläder så fick jag även en fleesetröja, en bakskål i rosa, en rosa potatisskalare:), en stor kartong med julskum som jag älskar, en svart väggbokstavsdekor med texten Love. Har säkert glömt lite men det är det jag kommer ihåg iallafall hehe.

Idag har vi varit och småshoppat lite på mellandagsrean med mina föräldrar. Hittade två klädersplagg till tjejen som var grymt billiga. De hade massor med fina kläder på babyland till superbra pris nu i rean, vi hittade massor men dessa köpte vi:


En t-shert i stl 62  39:- Babyland

Tröja med ett sött rosa tryck längst ner 59:- Babyland


Till hemmet köpte vi 2 st vita tavelhyllor från rusta för 34:- st!, en till köket som jag har några kokböcker på och en till hallen där jag ska ha värmeljus på:). (som ni ser har vi målat om i köket som tidigare var ljusblått men nu är det vitt:)). Har även målat alla lister både i köket och hallen.


Så här ser köket ut nu. Kvar att göra i köket är att måla taket vitt men det tar vi lite senare. En sak i taget:). Mattan i köket köpte vi idag på rusta för 99:- och är beige/vit


På julafton med en del av alla julklappar jag fick:)

I julklapp fick bebisen bla detta:


En stickad tröja som mamma gjort.


En dress med Alfons Nilla? (heter hon så) stl 62


En mysig mössa:)

Utöver detta blev det en del annat bla bodyn, några byxor, tossar, dräggellapp, etc.

Måste slänga in några bilder från igår när jag och Kiwi satt och myste i soffan. Hon älskar nämligena tt ligga på magen nu. Bebisen sparkade gärnet vilket hon antagligen kände för hon blev riktigt pömmig av att känna henne böka:).







Ha en fortsatt trevlig dag!



Nettis

Vilka fina julklappar ni fick, speciellt lill tjejan :)din mamma har stickat en jätte fin tröja till henne, hade önskat mig en sån med av mamma om hon fanns i livet, hon sticka med en massa fint jämt, men jag fick av Neos farmor i stället.Tack för era fina julklappar till Neo krama om

2010-12-27 | 09:56:02 |
Sofia

Söta kläder :)



Tycker absolut att vi borde ses, du, jag, Adam och Andy! Vore superkul ju. Kanske helst innan din lilla tjej hinner komma antar jag? ;)



Och nu när vi äntligen fått ett riktigt matsalsbord så kan vi ju ha gäster över, hehe.



Och som sagt, vi måste ju träffa Michaela snart också. Var ju ett bra tag sen nu.

Jag kan nog ses lite närsomhelst förutom mellan den 2:a och 5:e januari.



Kram!

2010-12-27 | 12:46:42 | http://minbebis.com/blogg/happyscared/
Ellie

Nettis: ja jag förstår att det måste vara tomt utan henne med tanke på att mormödrar brukar vara väldigt "stickiga" av sig hihi. Som sagt då har ni ju iallafall en farmor som kan sticka och det är ju tur:). Kul att du gillade presenterna!.



kram

2010-12-27 | 16:38:49 |



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0