Bröllopsdag idag!

Hej på er!

Idag är det den stora dagen! för jag och Andy har bröllopsdag!. Idag var det alltså 4 år sedan som vi gifte oss den 9 dec 2006 i Matteuskyrkan i Norrköping. Kan man tänka sig hur snabbt tiden går!. Andy var nästan tvungen att påminna mig om det igår, inte för att jag glömt bort det utan mest för att man har något annat att fokusera på just nu (min lilla bebis) och då är det väldigt lätt att andra saker faller förbi. Så idag blir det att rå om varandra lite extra. Det kommer nog inte bli något speciellt alls denna gång utan det tar vi nästa år när vi firar 5 år som gifta!. Vi börjar iallafall med att äta tacos till middag hihi.

Nästa år den 12 maj har vi dessutom varit tillsammans i 9 år!!! herregud!! snart 10 års jubileum!. Snart får vi dessutom vår lilla kärleksbebis som bevis på vår kärlek:) ja hur glad kan man vara egentligen!







Eftersom jag har lite dåligt med bilder från mitt och Andys bröllop på datorn så slänger jag in en bild på min systers bröllop som var minst lika fint det:).




Hela familjen Lilja 2:)



Michaela - I Väntan På Lillfisen

Låter som det blir ett bra nyår!



Ang. prästen ni hade på bröllopet så var det henne jag tänkte på... Såg det nu på bilden!



Kram

Ellie

Michaela: jag kunde tänka mig att det var hon:). Vad ska du själv göra i nyår?

2010-12-09 | 14:15:54 |
Michaela - I Väntan På Lillfisen

Hehe mm...



Vet inte helt o hållet ännu.. Lutar väl åt att åka ut till kompisens lantställe på lite fest

Nettis

Grattis på bröllops dagen kommer i håg när ni gifte er du var så vacker, så fin klänning och håret var hur bra som helst du passa i det:)Kramar om

2010-12-09 | 16:48:30 |
Ellie

Nettis: Tack gumman!. Ja håret blev jag verkligen nöjd med! skulle absolut kunna ha den uppsättningen i annat sammanhang också om det skulle vara så. Det var ju Lena som gjorde det:)...kram

2010-12-09 | 21:10:49 |
Ellie

Michaela: Jaså men det låter ju riktigt trevligt. Jag är dock inte så mycket för fester och speciellt inte nu. Skulle egentligen upp till stockholm den 10 januari på 30 års fest men eftersom det är väldigt nära min förlossning och väldigt dåligt väder så har jag ingen lust att åka dit och kanske bli tvingad att förlösas i sthlm. Det vill jag inte!.



2010-12-09 | 21:13:47 |
Michaela - I Väntan På Lillfisen

Nja blir la inte fest i den bemärkelsen,men visst kommer folket dricka lite.. Blir lite bastu-bad för dom andra osv.. Kanske lite singstar o sånt.. Lite grillning tror jag det skulle bli.. Så det blir rätt lugnt... Tycker det är kul att gå på fest,men jag är oftast nykter och speciellt nu..



Nä men jag hade inte heller åkt om jag var du,det är ju lite för "riskabelt"

Ellie

Michaela: Ja precis så vi har sagt att vi kan komma med bebisen och hälsa på en tid efter istället. Visst det kanske inte är lika roligt men helldre det än att fara runt i sthlm och inte veta vart man ska.

2010-12-10 | 11:47:59 |
Michaela - I Väntan På Lillfisen

Jomen det är ju bättre det.. Jag skulle aldrig ge mig iväg till nån annan stad så nära BF..



Ja det är skönt att tiden rullar på fort,112 dagar kvar idag.. Ja tiden minskar verkligen!



Väldigt nära för dig nu alltså




Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0