V 30

Hej och god morgon!. Den här dagen började på det sämsta settet någonsin!. Det började lagom med att Heiley inte kunde sova på nästan hela natten!, hon sov Max 4 timmar trots att hon sov hos oss hela natten. Hon bökade, sparkade och hit och dit. Inte mycket sömn för mig och pappa heller bara därför.

Sedan vaknar man på morgonen och känner sig Pissdålig!. Orkade knappt dra Heiley till dagis i morse. Hosta, svullnad och ont i huvudet är inget spännande alls när man känner sig dåsig. Vardagen måste jag igenom ändå så det blir och knata till dagis vid 13 och hämta henne sedan, trots artiga inte orkar:-(.

Jag har fått önskan om att lägga upp bild på magen nu när jag gått in i vecka 30. Har varit lite dålig med det på bloggen men har lagt upp några magbilder på instagram där många bilder ofta hamnar. Sök på elinorlilja så kan ni följa mig även där:-).

Kram på er alla!.


Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:TrackbackNamn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0