Tröttare än trötast

Hej på er !
 
Här har min gravidtrötthet slagit till på riktigt allvar!. Jag orkar knappt någonting på dagarna längre och jag har tur som än så länge kan sova lite under tiden Heiley är på dagis men snart börjar jag jobba och då är det slut på vilan. Det är konstigt vad man glömmer bort hur det är att vara gravid. Visst vet man att man blir trött, hängig, ilamående etc men man glömmer verkligen hur illa det verkligen är. Jag hoppas den värsta tröttheten släpper snart.
 
Det är svårt och tro att jag snart kommer att bli 2 barnsmamma och det kommer nog ta ett bra tag innan jag verkligen förstår att det är så. Jag är nu i vecka 6+3 (vecka 7) och magen börjar redan växa!. Iallafall så känns och ser den välidgt spänd ut så gavid ser jag garanterat ut att vara haha. Jag längtar till första ultraljudet så jag verkligen ser att det ligger en liten där inne och att det är ett litet hjärta som tickar. Innan man vet det så tror man att det inte gör det. Vi pratar en hel del om namn nu och vi tror till 80% att vi spikat namnet om det blir en ficka. Jag kommer dock inte avslöja det och jag ska försöka hålla det hemligt tills den lill* kommer.
 
Jag har egentligen inte så mycket och prata om idag, dagarna går och jag försker vila så mycket jag kan. Jag får helt enkelt avsluta detta inlägg med detta.
 
kram på er!


Ellen

Den tröttheten kommer jag ihåg! Det hade varit omöjligt för mig att redan ha en liten.. men vi får väl se vi kanske ger oss på den med en dag :)

Svar: Åh ja det är faktiskt en mycket större utmaning redan under graviditeten och redan ha en liten innan. Förut kunde man gå och lägga sig när man ville och på så sätt mådde man ju lite bättre. Nu får jag bara sova och vila ordentligt när hon är på dagis. Inte ens då är det tillräckligt för de små tar mycket energi av att bara vara närvarande. Dock vet jag att det bara i början som är som värst så jag får försöka hålla ut och vila när jag kan:). Hoppas det blir en liten till för er snart:).
Elinor Lilja

2012-09-10 | 16:28:21 | http://www.barnsmat.blogspot.com



Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0