Det går i ett rasande tempo! vecka 13+5 (14)

 
Hej vänner!
 
Gud så länge sedan det var jag uppdaterade er nu!. Jag ber ännu en gång om ursäkt. Måendet går är verkligen som en berg och dalbana, ena dagen kan jag må rätt bra och andra inte. Illamåendet försvann under 1-2 veckor men har återigen återkommit men nu har jag fått utskrivet lergigan mot illamåendet och jag tror det funkar redan nu!.
 
Graviditeten går bara bra!, magen "tror" jag växer men jag som går med den hela tiden märker knappt någon skillnad. Vi har varit på vårt första ultraljud och bebisen sparkade och slog med båda händerna och det var så fantastiskt och se!. Man tror inte på att man har en bebis i magen förrän man ser den och trot eller ej men jag blev rätt overaskad att det faktiskt fanns någon där inne:). Vi har bokat tid för könsbestämmande ultraljud till den 10 januari då jag är i vecka 24 och nästa rutinultraljud blir den 4 dec:).
 
 
 
 
 
Magen för någon vecka sedan.
 
Heiley växer så det knakar och hon drar 98/104 i de flesta kläder. Hon har dessutom blivit så himla duktig på att prata!, det kommer nya ord från henne varje dag och hon har börjat para ihop ord till små meningar som "Heiley kan", "sitta här" etc. Hon är så duktig och ber man henne om något så gör hon det mer än gärna. Ibland behöver jag bara fråga Andy om något så hinner hon före och hämta det:). Så himla gullig!. Vi försöker påminna henne ofta om att hon ska få ett syskon och här om dagen sa jag att bebisen i magen ville ha en puss, då pussade hon magen:). Hoppas hon förstår mer än man tror:).
 
Nu ska jag snart hämta min skrutt på dagis. Jag har varit hemma och varit sjuk idag pga av förkylning så jag har legat i soffan helt död hela dagen!, ska bli skönt och få lite frisk luft!.
 
Hur har ni haft det så här i höst/vinterkylan?.
 
kram på er!
 


Åsa

Hej, kul att du är "tillbaka"! Hur går det med inredningen i nya huset?

Svar: Tack!Ja allt är iallafall på plats men vi vill förändra lite tapeter, måla och sånt men vi tar det lite när vi känner att vi har råd, det är ju rätt mycket nu när vi ska planera allt efter 2 barn som att köpa syskonvagn etc men förhoppningsvis hade vi tänkt iallafall måla vardagsrummet (fondväggen som nu är svart) ska bli vit och så ev tapetsera adra väggen men det tar vi senare för vi vill "känna oss för" lite först. Tänkte ta lite bilder på hur vårt lilla lägenhetsradhus ser ut idag men tar det lite längre fram.
Elinor Lilja

2012-10-30 | 17:52:36 |Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:TrackbackNamn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.


RSS 2.0