Nya spegeln

Vilken tråkigt grå dag det varit idag!, och kallt!. Usch sommaren får väldigt gärna komma tillbaka:).

Det blev bara en snabb dag idag på jobbet, kl 10 var vi nämligen på banken i ett ärende och ärendet trodde jag skulle ta MAX 1 timme men vi kom ut 2,5 timme senare!!??. Nu är allt bra iallafall och vi har bla tecknad en rad nya och bra försäkringar och det kan ju behövas:).

Dagen kunde faktiskt varit bättre då det förutom varit dåligt väder så har jag även ont i ryggen!, jag tror en nerv ligger i kläm så det gör både ont att sitta och att stå men värst är att gå!, det går knappt alls!, kan inte lyfta vänster ben:( men tyvärr måste det städas endå så det är bara och bita ihop!.

Vår nya spegel är nu på plats och jag blev rymt nöjd med en!. Nu blev jag så sugen på att skaffa en fin bänk eller "avlasningsbord" under för det skulle verkligen bli pricken över iet:). Det får vi ta sedan när vi flyttat för vi vill inte köpa på oss för mycket som sedan inte får plats, det är ju rätt dumt:).








Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0