Fina söndags vädret

Vi är just hemkommna från en underbar vistelse i lekparken i det fina vädret. Oj så skönt det var ute!, Heiley tyckte det var superhärligt och klätra i lekställningen och åka kana:). Hon har blivit så himla stark vår lilla tjej. På dagis kan hon åka den "stora" rutchbanan helt själv trots att det innebär en hel del styrka för att ta sig upp. Nu försökte hon dessutom klättra upp i lekparkens klätterställning som är till för större barn, med lite hjälp gick det jättebra faktiskt!.

Nu svarar hon också alltid om man frågar henne något, tex "Heiley vill du ha senap och ketchup?", "ja" svarar hon eller "nej" om hon inte vill. Livet blir så mycket lättare då när hon förstår mer och ja hon förstår mer än vad man tror faktiskt.


Hon har blivit en stor och redig tjej vår lilla Heiley :) 

Igår var det en liten utedag också. Vi passade på att klippa gräset och slita upp en massa ogräs som på bara en månad totalt tagit över våra rabatter, tom så att gräset från gräsmattan tagit över. Det ska bli så skönt och slippa den här trädgården som har på tok för lätt att "växa" och det är bara negativt då alla våra träd och buskar väldigt lät "ynglar av sig". Vi har inte så gröna fingrar som ni säkert förstår och vill ha en lättskött trädgård:).


Vår övervuxna rabatt:(


Igår firade vi vår 10 årsdag tillsammans. Det blev inget specellt eftersom vi var till kolmården förra helgen men lite mosserande och tacos blev det iallafall:). 

Nu vankas det lite mat här, sedan blir det ett besök till återvinningsstationen och kasta en massa skit:).



ha en fortsatt skön söndag!






Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:



Trackback



Namn: Elinor Lilja
Bor: Skärblacka
Ålder: 25

Övrigt: Välkommna till min blogg!. Elinor heter jag och är 25 år och bor i ett litet samhälle som heter Skärblacka utanför Norrköping med min man och min dotter Heiley född 110123.Här kan ni läsa om mitt intresse för inredning, familjeliv, och allt annat som händer i i min vardag med småbarn. Varmt välkommna in!.






RSS 2.0